Skisesongen i gang - Med Stikk ut vinter og løyper.net

Postet av Vågstranda IL den 15. Jan 2019

Endelig kom snøen, og det er deilig å kunne informere om at det nå er kjørt spor i lysløypa. Onsdag 16.01, og alle onsdager fremover så lenge det er snø og fine forhold i Myr, arrangerer idrettslaget lysløyperenn frå kl.18.00. Salg av vafler, kaffe, saft, kakao m.m. Påmelding kr. 30,-
Velkommen alle små og store!!!
😃⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️😃

P.s. Det blir ikke styrketrening i gymsalen dei onsdagene det er lysløyperenn.Nytt denne vinteren er at vi også er med på Stikk Ut vinter. Vi har satt ut to poster, en kort som passer supert til de minste, samt en lengre tur til Tørtrerabben for de som er større. Les mer om dette i linken under.

https://www.stikkut.no/
Basar på Myr søndag 30 september

Postet av Vågstranda IL den 25. Sep 2018

Vågstranda IL inviterer til basar på Myr søndag 30 september. Fjorårets basar var en stor suksess, og den første idrettslaget har arrangert på mange år. Med flunkende nye lokaler var det en glede å invitere folk inn i vår nye storstue.
Godt besøk, mye mat, kaker og massevis av premier la grunnlaget for en veldig kjekk dag på Myr, og selvfølgelig gode inntekter til idrettslaget.

Klikk deg inn på arrangementet på facebook her:

https://www.facebook.com/events/1959308770792635/
Vågstranda J13 inntok tabelltopp

Postet av Vågstranda IL den 8. Sep 2018

Det var duket for toppkamp mellom Vågstranda og Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen (KUST) på idrettsplassen i Hjelvika lørdag 8. september. Før kampen ledet KUST serien med 1 poeng foran Vågstranda.
Flotte spilleforhold i Hjelvika, og Vågstranda jentene tok tak i kampen fra start av, og satt tre baller i nettet i løpet av den første omgangen. KUST reduserte like før pause, så stillingen var 3-1 til hjemmelaget halveis og det var velfortjent etter periodevis fint spill og flere gode sjanser.Men, KUST hadde på ingen måte gitt opp, og reduserte på nye rett fra start av i andre omgang, nå var det drama i Hjelvika. KUST fikk blod på tann og jaktet utligning, de ville svært gjerne får med seg minst ett poeng hjem igjen til nordmøre.
De fikk også uttelling og reduserte til 3-3. De siste minuttene var det mye frem og tilbake. 1 minutt før slutt kontret Vågstranda, og fikk til slutt kriget inn det avgjørende målet. Det ble seier 4-3 og tabelltopp for jentene.

En svært spennende innpurt venter, 3 kamper igjen og mulighet for seriemestere er absolutt tilstede!
Medlemskontingent 2018

Postet av Vågstranda IL den 17. Mai 2018

Grunnet litt "trøbbel" i utsendingen av medlemskontingenten i år, velger vi å utsette betalingsfristen til 31. mai. Husk at de som er med på organisert aktivitet i regi av V.I.L. må betale medlemskontingent. Vi oppfordrer dere som benytter dere av skiløyper, turstier, gymsal o.l.  også å støtter oss! Tusen takk på forhånd :-)
Resultater individuelt terrengløp - Vågen Rundt 2018

Postet av Vågstranda IL den 1. Mai 2018

Her er resultatene fra Vågen Rundt - Individuelt terrengløp :-)
Levert av IdrettenOnline