Kunstgressprosjektet endelig vedtatt i kommunestyret

Postet av Vågstranda IL den 20. Jun 2019

En gledens dag for oss i Vågstranda IL og alle med hjerte for Vågstranda. Kommunestyret i Rauma gikk inn for å bevilge penger til kunstgressbane på Vågstranda. Vi har hele tiden hatt tro på å realisere dette prosjektet, men har vært avhengig av at kommunen gikk inn i prosjektet.
Nå er dette i mål, og vi jobber på med full styrke. Prosjektet har en kostnadsramme på ca 1.900.000, hvorav 1/3 del dekkes av kommunen, 1/3 av tippemidler og 1/3 av idrettslaget selv. For Vågstranda IL sin del så vil vår andel dekkes gjennom dugnad, egenkapital, sponsorer, gaver, støtteordninger med mer. Vi har allerede mottatt 150.000 fra Sparebanken Møre.

I tillegg til at det gir idrettslaget flotte fasiliteter for aktivitet tilnærmet året rundt, så betyr det mye for barn og unge i forhold til et enda bedre oppvekstmiljø, mer uorganisert aktivitet og gjør Vågstranda enda mer attraktiv som bygd.

Vi gleder oss til å fortsette arbeidet og holder dere orientert om fremdrift etterhvert som vi har konkrete ting å forholde oss til.

Her er noen skisser som Arkitektene BBW i Molde (https://www.bbw.no/ ) har laget for oss. Slik håper vi området kan fremstå når det er ferdig :-)Vågstranda J13 inntok tabelltopp

Postet av Vågstranda IL den 8. Sep 2018

Det var duket for toppkamp mellom Vågstranda og Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen (KUST) på idrettsplassen i Hjelvika lørdag 8. september. Før kampen ledet KUST serien med 1 poeng foran Vågstranda.
Flotte spilleforhold i Hjelvika, og Vågstranda jentene tok tak i kampen fra start av, og satt tre baller i nettet i løpet av den første omgangen. KUST reduserte like før pause, så stillingen var 3-1 til hjemmelaget halveis og det var velfortjent etter periodevis fint spill og flere gode sjanser.Men, KUST hadde på ingen måte gitt opp, og reduserte på nye rett fra start av i andre omgang, nå var det drama i Hjelvika. KUST fikk blod på tann og jaktet utligning, de ville svært gjerne får med seg minst ett poeng hjem igjen til nordmøre.
De fikk også uttelling og reduserte til 3-3. De siste minuttene var det mye frem og tilbake. 1 minutt før slutt kontret Vågstranda, og fikk til slutt kriget inn det avgjørende målet. Det ble seier 4-3 og tabelltopp for jentene.

En svært spennende innpurt venter, 3 kamper igjen og mulighet for seriemestere er absolutt tilstede!
Muligheter for kjøp av Vågstranda genser og bukse - restlager

Postet av Vågstranda IL den 11. Apr 2018

Hei!

Sport1 Tomra på Vestnes har skaffet inn noen gensere lik de man kunne kjøpe i fjor. Vi tilbyr samme pris som i fjor, 400,- for voksen og 350,- for barn. Det er førstemann til mølla som gjelder. Send bestilling til eskildsvendson@gmail.com

Betales med VIPPS til Vågstranda IL #102706 - Merk betalingen "Klubbgenser"

Her kommer en oversikt over hvilke str de har på lager av Nike Academy Midlyer genser.

 

Barn

XS 6-8 år / 1 stk

S 8-10 år / 2 stk

L 12-13 år / 1 stk

 

Voksen

S /1   M/1   L/1  XL/1

 
Straks fotballsesong :-)

Postet av Vågstranda IL den 30. Mar 2016

Hei alle sammen!

Påsken er vel overstått og fotballsesongen står snart for tur. Allidrett inne i gymsalen var ferdig til påske og de lagene som enda ikke har kommet i gang med fotballtrening skal snart gjøre det.

Vi holder i disse dager å legge de siste brikkene i forhold til fotballsesongen 2016 og vil snart kalle inn til et foreldremøte for planene for årets sesong.

Følgende lag er påmeldt til sesongen 2016:

Vågstranda IL/Samhald IL Gutter 7

Vågstranda IL/Samhald IL Gutter 8

Vågstranda IL Jenter 8

Vågstranda IL Jenter 10

Vågstranda IL/Måndalen IL Jenter 12

Vågstranda IL/Måndalen IL Gutter 12


Det ligger an til nok et flott fotballår med mye aktivitet. Husk at vi tar gjerne i mot flere bidragsytere, så om du har lyst å hjelpe til som trener, dommer eller uansett hva det måtte være, så ta kontakt med Eskild eller Vidar.

Vi gleder oss til sesongstart og kommer tilbake med mer info snart :-)
Aktivitetslederkurs Emblem skole

Postet av Vågstranda IL den 6. Feb 2015

Møre og Romsdal idrettskrets og Emblem IL ønsker å invitere til aktivitetslederkurs på Emblem skole, 14-15 februar.

Idrettsforbundet har et eget aktivitetslederkurs for barneidrett som er et grunnleggende bidrag til kunnskap om hvordan aktiviteten for barn skal bli tilrettelagt og ledet, der barnets behov og helhetlige utvikling står sentralt, slik at barnet opplever glede, trygghet og mestring. Dette kurset er generelt og går på tvers av alle særidretter.

Målgruppe:
Målgruppen for aktivitetskurset er trenere og ledere i den frivillige idretten, eller aktivitetsledere i skolefritidsordninger, skoler og barnehager.

Påmeldingsfrist er 11.februar. De som er interessert kan kontakte Eskild Svendson på tlf: 40416717 eller på eskildsvendson@gmail.com

Vedlagt ligger invitasjonen og info om påmelding.
IDRETT - 723779 - Kompetanse - Aktivitetslederkurs Emblem.pdf


Levert av IdrettenOnline