Skisesongen i gang - Med Stikk ut vinter og løyper.net

Postet av Vågstranda IL den 15. Jan 2019

Endelig kom snøen, og det er deilig å kunne informere om at det nå er kjørt spor i lysløypa. Onsdag 16.01, og alle onsdager fremover så lenge det er snø og fine forhold i Myr, arrangerer idrettslaget lysløyperenn frå kl.18.00. Salg av vafler, kaffe, saft, kakao m.m. Påmelding kr. 30,-
Velkommen alle små og store!!!
😃⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️⛷️😃

P.s. Det blir ikke styrketrening i gymsalen dei onsdagene det er lysløyperenn.Nytt denne vinteren er at vi også er med på Stikk Ut vinter. Vi har satt ut to poster, en kort som passer supert til de minste, samt en lengre tur til Tørtrerabben for de som er større. Les mer om dette i linken under.

https://www.stikkut.no/
Sesongens siste skispor er kjørt!

Postet av Vågstranda IL den 9. Apr 2018

I dag har tråkkemaskina kjørt spor til Daugstadsetra, greie forhold og bra med snø på fjellet. Dette ble sesongens siste tur!
Det har vært en utrolig bra vinter, med mange lysløyperenn og turer opp på fjellet. Vi takker alle som har støttet oss og benyttet tilbudet!

Da retter vi fokuset mot Vågen Rundt og fotballsesongen, og så satser vi på en like god skisesong igjen til høsten :-)
Søndagsaktivitet i lysløypa

Postet av Vågstranda IL den 7. Jan 2018

Endelig kom det litt snø og idrettslaget sørget for aktivitet i lysløypa og 5 km samt stilte med åpen kafè. Til tross for et noe ruskete vær på morgenen og formiddagen, så ble det etterhvert fine forhold oppi Myr.

Minner også om å laste ned skisporet app eller sjekke ut linken her for å holde deg oppdatert på når det er kjørt løyper: https://skisporet.no/setView/6...


Lysene er også reparert, men vi mangler pærer enklete steder, dette håper vi å få på plass snart. Vi har litt problemer med timeren som skal slå av og på lysene automatisk. Så når man skal gå ski på kveldstid så må man slå på anlegget manuelt, se nederste bildet på innlegget her. Bryteren er ved siden av inngangsdøra til garasjen. Husk å slå av lyset når du er ferdig :-) 


 Her er noen bilder fra dagen
Her ser dere hvor bryteren til lysløpa er:
Vågstranda IL på skisporet.no - Nett og APP

Postet av Vågstranda IL den 27. Feb 2017

Hei alle!

Vi har skaffet oss GPS enhet og tilkobling til skisporet.no for live oppdatering av status for løypene våre. Utstyret har vi hatt lenge, men har ventet på snø. Nå har vi fått kjørt igjennom lysløypa og fått linket den opp og sjekket at det fungerer som det skal :-)

Når vi får mer snø og får kjørt opp spor til Daugstadsetra, Vikesetra og 5 Km så får vi også opprettet disse løypene og live oppdatering av disse.

Men, nå er ihvertfall lysløypa registrert, så neste gang tråkkemaskinen er i gang, så oppdateres det direkte på skisporet.no

Du kan sjekke status på løypene våre direkte på www.skisporet.no eller søk etter skisporet på App store eller Google play og last ned appen derfra. Du kan da legge til Vågstranda som favorittskisted.

Oppkjørte påskeløyper onsdag 23.03.2016

Postet av Vågstranda IL den 23. Mar 2016

Det er nå i morgentimene kjørt opp nye flotte spor både til Daugstadsetra og Vikesetra fra Vågstranda så alt ligger til rette for en flott tur på fjellet :-)

Slik ser det ut på fjellet nå:


Og slik var det før vi kjørte opp i dag:PS: Vågstranda IL sitt kontonummer er 3910.13.31117 i tilfelle du fikk lyst til å støtte oss med en slant.

God påske alle sammen!Levert av IdrettenOnline