Vågstranda J13 inntok tabelltopp

Postet av Vågstranda IL den 8. Sep 2018

Det var duket for toppkamp mellom Vågstranda og Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen (KUST) på idrettsplassen i Hjelvika lørdag 8. september. Før kampen ledet KUST serien med 1 poeng foran Vågstranda.
Flotte spilleforhold i Hjelvika, og Vågstranda jentene tok tak i kampen fra start av, og satt tre baller i nettet i løpet av den første omgangen. KUST reduserte like før pause, så stillingen var 3-1 til hjemmelaget halveis og det var velfortjent etter periodevis fint spill og flere gode sjanser.

Men, KUST hadde på ingen måte gitt opp, og reduserte på nye rett fra start av i andre omgang, nå var det drama i Hjelvika. KUST fikk blod på tann og jaktet utligning, de ville svært gjerne får med seg minst ett poeng hjem igjen til nordmøre.
De fikk også uttelling og reduserte til 3-3. De siste minuttene var det mye frem og tilbake. 1 minutt før slutt kontret Vågstranda, og fikk til slutt kriget inn det avgjørende målet. Det ble seier 4-3 og tabelltopp for jentene.

En svært spennende innpurt venter, 3 kamper igjen og mulighet for seriemestere er absolutt tilstede!