Kunstgressprosjektet endelig vedtatt i kommunestyret

Postet av Vågstranda IL den 20. Jun 2019

En gledens dag for oss i Vågstranda IL og alle med hjerte for Vågstranda. Kommunestyret i Rauma gikk inn for å bevilge penger til kunstgressbane på Vågstranda. Vi har hele tiden hatt tro på å realisere dette prosjektet, men har vært avhengig av at kommunen gikk inn i prosjektet.
Nå er dette i mål, og vi jobber på med full styrke. Prosjektet har en kostnadsramme på ca 1.900.000, hvorav 1/3 del dekkes av kommunen, 1/3 av tippemidler og 1/3 av idrettslaget selv. For Vågstranda IL sin del så vil vår andel dekkes gjennom dugnad, egenkapital, sponsorer, gaver, støtteordninger med mer. Vi har allerede mottatt 150.000 fra Sparebanken Møre.

I tillegg til at det gir idrettslaget flotte fasiliteter for aktivitet tilnærmet året rundt, så betyr det mye for barn og unge i forhold til et enda bedre oppvekstmiljø, mer uorganisert aktivitet og gjør Vågstranda enda mer attraktiv som bygd.

Vi gleder oss til å fortsette arbeidet og holder dere orientert om fremdrift etterhvert som vi har konkrete ting å forholde oss til.

Her er noen skisser som Arkitektene BBW i Molde (https://www.bbw.no/ ) har laget for oss. Slik håper vi området kan fremstå når det er ferdig :-)






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.