Vågen Rundt 2021 avlyst

Postet av Vågstranda IL den 16. Apr 2021

Vågstranda IL har besluttet å avlyse Vågen Rundt 2021. Vi har fulgt med situasjonen rundt korona og retningslinjer fra regjeringen, og har valgt å avlyse årets arrangement.


Vi håper nå at vi kan arrangere som normalt i 2022.
Årsmøte godkjent - Nytt styre på plass

Postet av Vågstranda IL den 30. Mar 2021

På ekstraordinært årsmøte den 15. mars fikk vi på plass godkjent årsregnskap og valg. Det betyr at årsmøtet ble godkjent og nytt styre er på plass. Ikke så mange endringer i styret, men vi takker av Johannes Schjølberg for sin innsats som kasserer, han blir erstattet av Frederik Gosch. Frederik er ny i styret og tar over rollen til Johannes som kasserer.


Link til dokumenter nederst på denne siden.

Årsregnskap 2020.pdf

Årsmøte 1 mars 2021.pdf

Årsmelding 2020.pdf

Ekstraordinært årsmøte 15 mars 2021.pdfInnkalling til ekstraordinært årsmøte

Postet av Vågstranda IL den 1. Mar 2021

Vågstranda Idrettslag kaller inn til ekstraordinært årsmøte på Myr mandag 15. mars kl. 19.00


Saker:
- Godkjenning av regnskap.
- Valg.


Vel møtt!


Mvh
Styret i Vågstranda ILEndelig sakliste til årsmøte i Vågstranda IL

Postet av Vågstranda IL den 22. Feb 2021

Saksliste til årsmøte i Vågstranda IL


Årets årsmøte avholdes mandag 1 mars klokken 19.00 på Myr. Det er mulig årsmøtet blir avholdt digitalt. Vi har pr. i dag max 10 plasser totalt tilgjengelig pga smittevernreglene,


Sakliste: 

- Valg av møteleder og referent. 2 medlemmer til å undertegne protokollen 

- Godkjennelse av innkalling 

- Årsberetning  

- Regnskap 

- Valg 

- Innkomne saker

- Eventuelt


Velkommen til årsmøte!

Mvh

Styret i Vågstranda ILVågstranda IL med seniorlag i fotballsesongen 2021 - Første gang siden 1982

Postet av Vågstranda IL den 17. Feb 2021

Det er god aktivitet i Vågstranda Il om dagen, med ski, allidrett, barnetrim, barnefotball og racketsport. Idrettslaget har i en lengre periode også sett på muligheten for å melde på et seniorlag i fotball sesongen 2021. Etter en kartlegningsperiode har nå klubben valg å melde på et senior herrelag i klassen Menn Senior 7'er.


"Det er en stor glede å kunne melde på et seniorlag i regi av Vågstranda IL, det er veldig mange år siden sist, vi tok en sjekk med kretsen som sist ser at vi har hatt lag i 1982 " forteller leder i Vågstranda IL, Eskild Svendson.
Det er i klassen Menn 7'er idrettslaget er påmeldt, da har de muligheten å spille på den nye kunstgressbanen som kommer i bygda, samt på en strøken gressbane med muligens Norges fineste beliggenhet i Hjelvika.

"Dette har det vært snakket om av flere i mange år egentlig, med tanke på ny bane som kommer, så var det på tide å gjøre prat til virkelighet. Det har vært stor interesse, og foreløpig er vi vel 16 spillere som har meldt seg klar til dyst" forteller Svendson
"Vi bør være såpass mange, selv om det er 7'er fotball. Det er lavterskel, og dersom noen skal bort på jakt, kjærestetur, på jobb eller andre ting, så er det helt OK og vi har allikevel nok spillere tilgjengelig" sier Svendson.

"Vi er i dialog med flere aktuelle spillere som vi håper kommer på plass snart. Nå håper vi situasjonen rundt Covid-19 raskt bedrer seg slik at vi får begynne å trene. Det er jo en viktig del av dette, være i aktivitet, trene og holde seg i form samtidig som man får være sosial. Det er mange som savner dette og har behov for dette nå, både trening og sosial omgang. Med dette laget ønsker vi å bidra til nettopp dette" sier Svendson.

Idrettslaget er nå i full gang med å registrere spillere, få på plass drakter, sponsorer og lignende. Forhåpentligvis med en normalisert fotballsesong like rundt hjørnet.

Til orientering så er følgende lag påmeldt i klassen Menn 7'er sesongen 2021: Vågstranda IL, Langfjorden FK, Skåla 1, Bryn/Bud.