Åpen skikafé på Myr siste helga i januar

Postet av Vågstranda IL den 29. Jan 2021

Lørdag 30.01 og søndag 31.01 fra ca. 11.30 til 14.00.
 

Nå er det flotte forhold på Myr og bra med aktivitet i skiløypene våre. Da tenkte vi at vi må åpne idrettshuset slik at folk kan komme inn å ta seg en pause, få seg en kaffe, noe å bite i og slå av en prat (på trygg avstand)
Vi viser NRK Sport på TV, så om du bare ønsker å ha litt selskap og være inne, så er det også mulig :-)
Salg av kaffe, saft, vafler, sjokolade ++

Bålpanne er på plass ute, ta med pølser og lignende for grilling.

Vi håper dette er et tilbud som faller i smak og at på bra oppmøte. Dette drives på dugnad og om du ønsker å bidra en annen helg, så settes det stor pris på!


Ta turen til Myr på akebrett, ski eller bare for å støtte opp med å kjøpe en kaffe eller vaffel.


NB: Hold deg hjemme om du er syk. Det er håndsprit og registreringsskjema som ALLE MÅ skrive seg inn på. Hold avstand, sitt bare sammen med de du omgås med til daglig.

 


0 Kommentar

Møte - Fotball for de minste sesongen 2021

Postet av Vågstranda IL den 28. Jan 2021

Vågstranda IL inviterer foreldre til barn som er 6-7 åringer i 2021 til orienteringsmøte på Myr, mandag 01.02.2021 klokken 19.30.

Der vil Vågstranda IL orientere om barnefotball for de minste for sesongen 2021.

Vel møtt!


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i Vågstranda IL 2021

Postet av Vågstranda IL den 22. Jan 2021

Til medlemmene i Vågstranda IL

Vågstranda 22.01.2021

Innkalling til årsmøte i Vågstranda IL 2021


Styret innkaller herved til årsmøte i Vågstranda IL.

Årsmøtet avholdes mandag 1. mars klokken 19.00 på Myr eller digitalt om situasjonen tilsier at det er nødvendig. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest mandag 15. februar kl. 19.00 til post@vagstrandail.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på våre hjemmesider www.vagstrandail.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Vågstranda IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Vågstranda IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Vågstranda ILs lov vedlagt nederst på denne siden. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Idrettslaget kontaktes på post@vagstrandail.no eller kontakt leder i Vågstranda IL, Eskild Svendson, på tlf 97951650


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Vågstranda IL
0 Kommentar

Flotte forhold på Myr

Postet av Vågstranda IL den 22. Jan 2021

Det har vært flotte forhold på Myr en periode nå, fine spor, kaldt og klart vær. Tråkkemaskinen fungerer bra, vi har fikset alle lysene og lysstyringen, samt fjernet noen trær som har vært litt i veien. Vi håper at noen dager med mildvær ikke reiser med for mye snø, før vi får en kaldere periode igjen. Så krysser vi fingrene for påfyll av mer snø, det trenger vi :-)

Minner om at lysene automatisk slår seg på klokken 16.00 og av klokken 23.00.

Takk til alle som bidrar på dugnad, fra kjøring av løyper, kiosksalg, fiksing av lys, rydding av skog etc. Og det viktigste, at folk bruker anlegget og kommer seg ut i aktivitet!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline