Gledelige nyheter - Kunstgressbane vedtatt!

Postet av Vågstranda IL - Fotball den 17. Des 2020

Den 16.12 var det kommunestyremøte i Vestnes, hvor blant annet økonomiplan for 2021-2024 var et sentralt tema. For oss i Vågstranda IL så var dette ekstra spennende siden etablering av kunstgressbane på den gamle grusbanen ved skolen skulle behandles.


Det er en glede å informere at dette ble vedtatt av kommunestyremøte i Vestnes. Dette er en prosess som har gått i bølgedaler og som har vært krevende siden vi har vært midt i en prosess med grensejustering.

Vi startet arbeidet med banen tidlig i 2018, og nå ser det ut til at vi får en realisering av prosjektet i 2021. Sammen med Vestnes Kommune starter vi prosessen med anbud på nyåret, så får vi komme nærmere tilbake til når det blir byggestart og ferdigstillelse.

En moderne kunstgressbane med flomlys er viktig med tanke på aktivitet for alle, spesielt ønsker vi mye uorganisert aktivitet og lek for både gammel og ung. Dette blir et flott tilskudd til Vågstranda som bygd, både for oss som allerede er bosatt her, men også for de som vurderer å flytte hit og etablere seg her.Formannskapet i Vestnes foreslår investering i kunstgressbane

Postet av Vågstranda IL - Fotball den 2. Des 2020

Formannskapet i Vestnes har foreslått en invetsering på 3.700.000,- for kunstgressbane på Vågstranda. Dette er jo en svært positiv nyhet. Forhåpentligvis går saken igjennom også i kommunestyret, det blir spennende.

Summen er en del høyere enn hva som opprinnelig budsjett, men andelen som skal dekkes av idrettslaget er det samme. De kalkulerer med noe høyere kostnader, noe pga grunnarbeid, lys, masseforflytning, kostnadsøkninger, uforutsette kostnader med mer.

16 desember er det kommunestyremøte hvor dette skal behandles.