Nå kan du bli med på trening med MFK 29. April

Postet av Vågstranda IL - Fotball den 28. Apr 2014

Molde Fotballklubb har de siste årene besøkt klubber i nærområdet sitt og hatt fotballskole, trenerseminar og lignende. 29. April kommer de til Åndalsnes og Øran stadion.

Dette skriver de:

"MFKs distriktsturne ble gjennomført for første gang i 2009. I løpet av dette året reiste MFKs A-lag og støtteapparat ut til 10 forskjellige klubber i distriktet. Her ble det holdt fotballaktivitet for barna i vertsklubbene. MFK vil fremstå som en åpen klubb for alle klubber i vår region og ønsker derfor å bygge relasjoner til alle våre nærområder.

Også i år vil vi følge opp med fotballaktivitet for barn og ungdom, samt trenerseminar for trenere og lagledere i regionen. Vi kommer også til å ha treninger på de fleste lokale plasseringer. I løpet av besøkene vil rundt 1.200 barn være med på MFKs fotballaktivitet med MFK-spillerne som instruktører.

I år har vi grunnet en travel kalender i forhold til Tippeliga kamper, NM Cup og Europa League kvalifisering måtte se på antall besøk og har landet på fem (inklusive Aker Stadion)"


Tidsplan for besøket:
15.00 - 17.00 Fotballaktivitet for barn i alderen 6-16 år. MFKs A-lag stiller som instruktører.
17.00 - 18.00 Trenerseminar med ledere fra Akerakademiet. Alle trenere i Raumaklubbene er inviterte. Tema blir i hovedsak arbeid med barne- og ungdomsfotball.


Det er ÅIF som administrere dette, og de er avhengig av å vite ca. antall påmeldte fra hver klubb. Ber derfor de som ønsker å være med gi beskjed til Eskild Svendson på tlf: 40416717 eller send en e-post til eskildsvendson@gmail.com.
Vi tar med baller og vester fra Vågstranda.

Det er gratis for både barn og trenere og være med. Vi håper flest mulig stiller fra Vågstranda og får være med på dette. Moro for alle å lære litt samt å treffe MFK spillerne på nært hold.

Les mer i Åndalsnes Avis:
MFK Gjester Åndalsnes


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.