Vågen Rundt 2020 avlyst

Postet av Eskild Svendson den 6. Apr 2020

Vågen Rundt 2020 avlyses

Vågen Rundt er en av Vågstranda IL sine aller største høydepunkter på alle mulig måter. Det er vårt største sportslige arrangement, det samler flere hundre deltakere og et stort publikum. Det er idrettsglede i alle aldre, fra de aller minste til de godt voksne. I tillegg får vi vist frem bygda, idrettslaget og dugnadsånden på en fortreffelig måte.
Naturlig nok er Vågen Rundt også idrettslagets største inntektskilde. Det er beklagelig at vi nå ser oss nødt til å avlyse årets løp, både sportslig og økonomisk.

Vågen Rundt er krevende å arrangere for en liten klubb, det er mye planlegging og mange timer med arbeid i forkant av arrangementet. Vi opplever såpass stor usikkerhet om hva vi kan forvente oss når vi snakker 1. mai,med tanke på Koronaepidemien.
For Vågen Rundt samler mye folk, både utøvere og publikum, slik situasjonen er i dag, ville det vært umulig å gjennomføre et Vågen Rundt slik vi kjenner det. Hva som er status 1. mai vet vel ingen, men vi vurderer det slik at sannsynligheten for at vi har en noenlunde lik situasjon som i dag som stor. I tillegg er vi inne i en kritisk fase, der det er full gass eller avlyse. Det er spesielt nå den siste måneden vi bruker enormt med tid på planlegging og organisering av arrangementet. Vi synes også det er mye å legge på dugnadsgjengen når vi heller ikke vet om det er mulig å arrangere.

For alle som hadde sette frem til nok et Vågen Rundt, så får vi bare beklage og satse på å komme sterkere tilbake.

Vi i Vågstranda IL ønsker alle en fin påske, ta vare på hverandre og følg rådene som blir gitt fra myndighetene.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.