Isak klar for OL i Beijing!

Postet av Eskild Svendson den 20. Jan 2022

Isak Stiansson Pedersen hadde et mål om å komme seg til OL i Beijing, og det målet har han nå nådd. Vi i Vågstranda IL gratulerer og gleder oss voldsomt til å se han i sporet i Beijing.

Isak setter seg på flyet til Kina den 27 januar sammen med lagkameratene Snorri Einarsson og Kristrún Guðnadóttir , den 8 februar skal han gå individuelt sprint, mens han skal gå teamsprint sammen med Snorri den 27. februar. Isak sier formen er bra, fått trent godt i desember og januar, samt unngått sykdom enn så lenge. Han holder seg for seg selv på Sjusjøen, trener og stikker på butikken på tider av døgnet ingen andre er der. Så planene er å trene bra frem til avreise og holde seg frisk.

I forbindelse med avreise og opphold i OL landsbyen så er det et strengt regime i forhold til testing. Må ta to PCR tester de siste dagene før avreise, testing på flyet og måling av feber under flyreisen, testing ved landing i Kina og mye testing under oppholdet i OL landsbyen. Så det blir å leve i en boble som er optimalisert for trening og konkurranser. Blir ikke mye turistliv.

Ambisjonene er å komme til en kvartfinale, og ta det derifra. Klarer han det er han fornøyd og alt kan skje i sprint. Vi krysser både fingre og tær, hadde vært gøy om Isak hadde fått full klaff i OL!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.