Seriestart Menn 7'er

Postet av Vågstranda IL den 23. Apr 2024

Tirsdag 23.04 er det endelig seriestart for Vågstranda sitt herrelag i i avdelingen menn 7'er. Laget har trent hardt gjennom hele vinteren og er klare for å vise hva de er gode for på banen. Seriestarten er borte mot Ekko/Aureosen på Ekkobanen, hvor vi har noe å revansjere etter 5-1 tap i siste seriekamp forrige sesong.

Følgende lag er påmeldt i Menn 7'er sesongen 2024:

Elnesvågen (Regjerende kretsmestere)
Bryn/Bud 2
Eide og Omegn FK 3
Ekko/Aureosen
Eresfjord/Vistdal
Malmefjorden
Nordbyen Sportsklubb
Vågstranda IL
Tingvoll

Vi skal forsøke å oppdatere på hjemmesider og sosiale medier, men anbefaler alle å laste ned Min Fotball App fra Norges Fotballforbund og legge til Vågstranda IL som favoritt. Da har dere full kontroll på terminliste og resultater.
Appen finner dere her:
https://www.fotball.no/minfotball

Sesongen første hjemmekamp er fredag 3. mai mot Eide og Omegn 3.
Nytt medlemssystem i Vågstranda IL

Postet av Vågstranda IL den 12. Okt 2023

Vågstranda IL har valgt Rubic som leverandør av nytt medlemssystem. Et system som er enkelt i bruk for oss i styret og ikke minst for dere som medlemmer.

Dagens medlemsregister er ganske utdatert, så vi har behov for at dere som er, har vært eller ønsker å bli medlem i Vågstranda IL bekrefter deres profil og informasjon via denne linken:

https://app.rubic.no/Account/Signup?organizationID=28959

Til informasjon har vi endret satsene for medlemsskap for 2023 til 500,- for familie og 300,- for enkeltmedlem (støttemedlem utgår grunnet nedjustert pris på enkeltmedlemskap.) 
Ved å følge linken oppdaterer du personlig informasjon, velger medlemskap og betaler medlemsavgiften og eventuell treningsavgift (Gjelder A-lag - VIL)

Dere kan lese mer om Rubic her: https://www.rubic.no/

For spørsmål ta kontakt med:

Katrine Granrud Straume

Tlf: 95271475

Epost: katrinegs@gmail.com

Vågstranda IL forsterker spillerstallen med tre nye spillere

Postet av Vågstranda IL den 11. Sep 2023

Etter at Fredrik Stiansson Pedersen forlot Vågstranda IL så har klubben jobbet aktivt med rekruttering av nye spillere. Vi er glade for å presentere hele tre nye spillere, dette gir økt konkurranse om plassene og ikke minst så er de med på å få snittalderen litt ned i stallen vår, sier sportslig leder Eskild Svendson.

Viacheslav Starko-Budanov er en 28 år gammel Ukrainer. "Slava" er fysisk sterk, har god kapasitet og en bra skuddfot. Kan bekle flere posisjoner på banen.

Viacheslav Starkov-Budanov poserer med Vågstranda trøyen.


Sportslig leder Eskild Svendson gleder seg over nyervervelsen.

– Vi er veldig fornøyde med å ha landet "Slava". Han har veldig mye av det vi ser etter i en fotballspiller og drar naturlig nok veksler på fysikken samtidig som han er en veldig ballsikker og fotballklok spiller sier Svendson.


Even Christoffer Roald Åkre er en lokal ung gutt fra Vestnes. Spilte sine ungdomsår hos naboklubben Vestnes/Varfjell. Etter noen år utenfor fotballen er han nå igjen motivert og klar for å innta fotballbanen. 

- Even er en spennende type, ung, rask og atletisk. Blir bedre og bedre for hver trening. Også han er anvendelig og kan bekle flere roller på banen. Spennende type ifølge Svendson.


En fornøyd Even Christoffer Roald Åkre med den flotte Vågstranda IL trøyen.


Sistemann inn portene på Vågen Arena for denne gang er Kevin Svensli. Kevin har tidligere spilt for Hjelset/Kleive og Vestnes Varfjell. Sist har han spilt for Moi IL.

- Kevin er også en spennende spiller, det var nok med en trening før vi gjorde klar papirene og fikk han over til oss. Er vel først og fremst en midtbanespiller/kant, bra overblikk og fin fot ifølge Svendson.


Kevin Svensli poserer med Vågstranda trøyen etter å ha blitt klar for klubben.


Med tre nye spillere inn er klubben godt rustet for de siste kampene i inneværende sesong. Vågstranda IL har gjort sine saker vesentlig bedre i 2023 enn de foregående sesongene. Det er tett og jevnt i avdelingen Menn 7'er, og med gode resultater utover høsten er man med i toppen. 
Overgangsnytt

Postet av Vågstranda IL den 5. Sep 2023

Fredrik Pedersen til Måndalen IL

Vågstrandas nummer 9 får oppfylt overgangsdrømmen og skal spille 5 divisjon med naboklubben Måndalen IL


Vågstranda og Måndalen IL er enige om en overgang for Fredrik Pedersen. Lynvingen får dermed oppfylt sitt overgangs ønske og har signert avtale med naboklubben i Rauma.

Saken fortsetter under bildet. 

 

Måndalen IL rykket opp fra 6. divisjon etter en imponerende sesong i 2022. Klubben ligger i øyeblikket på en 8 plass i 5. divisjon og har kun Gossen og Eresfjord/Vistdal og Eidsvåg bak seg på tabellen etter 12 spilte seriekamper.

Med Fredrik Pedersen inn portene på Måndalen stadion så håper Måndalen og rette blikket oppover på tabellen foran de resterende kampene denne høsten. 

Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden, og gleder meg til nye utfordringer i Måndalen IL. Tida i Vågstranda har vært helt fantastisk, og selv om jeg nå får oppfylt drømmen er det også trist å forlate klubben i mitt hjerte.

— Fredrik Pedersen

 

Pedersen hadde amatørkontrakt med Vågstranda og kan forlate klubben vederlagsfritt.  

- Vågstranda ønsker å være en klubb som utvikler spillere, med et mål om at de kan ta steg og gjøre seg aktuell for større klubber, både lokalt og regionalt. For oss i Vågstranda IL er det ikke noe økonomi i dette, men vi er tydelige på at de som har ambisjoner om å spille på et høyere nivå skal få muligheten til det, sier sportsdirektør i Vågstranda IL, Eskild Svendson. 

- Fredrik har hatt en drøm om å spille på et høyere nivå, og vi ønsker selvsagt ikke å stå i veien for dette, sier Svendson og legger til: 

- Han har vært en svært viktig spiller for oss siden vi startet opp laget, men nå er tiden inne for at gutten skal få ta steget videre, og vi ønsker han alt godt i Måndalen IL. 

 

Ser frem til utfordringene som venter

Pedersen har allerede gjennomført sine første treninger med Måndalen IL, signert på overgangsskjema og har forhandlet frem sin personlige avtale. Bortekampen mot Elnesvågen før sommeren ble dermed den siste kampen i rødt for denne gang. Nå ser han frem til å spille 5. divisjon med sin nye klubb, noe som han ser på som et naturlig steg på sin utviklingsstige. 

- Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden, og gleder meg til nye utfordringer i Måndalen IL. Tida i Vågstranda har vært helt fantastisk, og selv om jeg nå får oppfylt drømmen er det også trist å forlate klubben i mitt hjerte, sier Pedersen og legger til: 

- Med nytt stadion på Vågstranda, stadig bedre resultater i serien, et flott miljø med mange unge lovende spillere og ikke minst med en rykende fersk kolleksjon med treningstøy blir det spennende å følge klubben utover. Når jeg engang vender tilbake, blir det nok i rødt på Vågstranda, avslutter han. 

Fredrik Pedersen debuterte for Vågstranda i 2-4 tapet mot Elnesvågen 17.08.2021. Siden den gang har det blitt 11 kamper og 9 mål. Nå fortsetter karrieren i Måndalen IL og vi ønsker han alt godt! 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredrik Pedersen håper trøye nummer 9 blir godt ivaretatt for fremtiden i Vågstranda IL.
Vågen Rundt 2021 avlyst

Postet av Vågstranda IL den 16. Apr 2021

Vågstranda IL har besluttet å avlyse Vågen Rundt 2021. Vi har fulgt med situasjonen rundt korona og retningslinjer fra regjeringen, og har valgt å avlyse årets arrangement.


Vi håper nå at vi kan arrangere som normalt i 2022.