Seriestart Menn 7'er

Postet av Vågstranda IL den 23. Apr 2024

Tirsdag 23.04 er det endelig seriestart for Vågstranda sitt herrelag i i avdelingen menn 7'er. Laget har trent hardt gjennom hele vinteren og er klare for å vise hva de er gode for på banen. Seriestarten er borte mot Ekko/Aureosen på Ekkobanen, hvor vi har noe å revansjere etter 5-1 tap i siste seriekamp forrige sesong.

Følgende lag er påmeldt i Menn 7'er sesongen 2024:

Elnesvågen (Regjerende kretsmestere)
Bryn/Bud 2
Eide og Omegn FK 3
Ekko/Aureosen
Eresfjord/Vistdal
Malmefjorden
Nordbyen Sportsklubb
Vågstranda IL
Tingvoll

Vi skal forsøke å oppdatere på hjemmesider og sosiale medier, men anbefaler alle å laste ned Min Fotball App fra Norges Fotballforbund og legge til Vågstranda IL som favoritt. Da har dere full kontroll på terminliste og resultater.
Appen finner dere her:
https://www.fotball.no/minfotball

Sesongen første hjemmekamp er fredag 3. mai mot Eide og Omegn 3.




Vågstranda IL med seniorlag i fotballsesongen 2021 - Første gang siden 1982

Postet av Vågstranda IL den 17. Feb 2021

Det er god aktivitet i Vågstranda Il om dagen, med ski, allidrett, barnetrim, barnefotball og racketsport. Idrettslaget har i en lengre periode også sett på muligheten for å melde på et seniorlag i fotball sesongen 2021. Etter en kartlegningsperiode har nå klubben valg å melde på et senior herrelag i klassen Menn Senior 7'er.


"Det er en stor glede å kunne melde på et seniorlag i regi av Vågstranda IL, det er veldig mange år siden sist, vi tok en sjekk med kretsen som sist ser at vi har hatt lag i 1982 " forteller leder i Vågstranda IL, Eskild Svendson.
Det er i klassen Menn 7'er idrettslaget er påmeldt, da har de muligheten å spille på den nye kunstgressbanen som kommer i bygda, samt på en strøken gressbane med muligens Norges fineste beliggenhet i Hjelvika.

"Dette har det vært snakket om av flere i mange år egentlig, med tanke på ny bane som kommer, så var det på tide å gjøre prat til virkelighet. Det har vært stor interesse, og foreløpig er vi vel 16 spillere som har meldt seg klar til dyst" forteller Svendson
"Vi bør være såpass mange, selv om det er 7'er fotball. Det er lavterskel, og dersom noen skal bort på jakt, kjærestetur, på jobb eller andre ting, så er det helt OK og vi har allikevel nok spillere tilgjengelig" sier Svendson.

"Vi er i dialog med flere aktuelle spillere som vi håper kommer på plass snart. Nå håper vi situasjonen rundt Covid-19 raskt bedrer seg slik at vi får begynne å trene. Det er jo en viktig del av dette, være i aktivitet, trene og holde seg i form samtidig som man får være sosial. Det er mange som savner dette og har behov for dette nå, både trening og sosial omgang. Med dette laget ønsker vi å bidra til nettopp dette" sier Svendson.

Idrettslaget er nå i full gang med å registrere spillere, få på plass drakter, sponsorer og lignende. Forhåpentligvis med en normalisert fotballsesong like rundt hjørnet.

Til orientering så er følgende lag påmeldt i klassen Menn 7'er sesongen 2021: Vågstranda IL, Langfjorden FK, Skåla 1, Bryn/Bud.





Sonderingsmøte - 7'er fotball menn sesongen 2021

Postet av Vågstranda IL den 2. Feb 2021

Møte mandag 08.02.2021 kl. 21.00 på TEAMS følg linken under:
Klikk her for å bli med i møtet

Det finnes mange som er glad i fotball, som ikke spiller fotball. Det kan være mange grunner til det, noen har kanskje blitt litt oppe i åra og har ikke tid til å låse seg til treninger 3-4 ganger i uken + kamp. Andre har rett og slett ikke et tilbud tilgjengelig, mens noen synes det virker litt skummelt og seriøst.

Vi i Vågstranda IL ønsker å gi et tilbud til alle dere!

Vi sonderer nå muligheten til ha et 7'er lag i sesongen 2021. Dette skal være et lavterskeltilbud hvor man setter opp en trening i uka og spiller noen kamper gjennom sesongen. Fokuset skal være å ha det gøy med fotball, kameratskap, sosialisering og selvfølgelig at det er helsefremmende.

Vi har gjort en grov kartlegging, som viser at dette i aller høyeste grad kan være aktuelt. Men, vi er avhengig at vi er tilstrekkelig antall, slik at det ikke gjør noe om noen er på jobb, på jakt, på fjelltur eller andre ting, vi må ha tilstrekkelig med folk.

Påmeldingsfristen er 12. februar, derfor arrangerer vi nå et nettmøte hvor vi håper så mange som mulig kan delta. På møtet vil vi orientere om tilbudet og hva det innebærer. Der blir det anledning til å stille spørsmål etc.
Kommende sesong har vi etter hvert en flunkende ny kunstgressbane på Vågstranda + en fantastisk flott gressbane i Hjelvika vi kan spille på også. Nye drakter og utstyr vil naturligvis skaffes også.

Bli med på møtet --> Klikk her for å bli med i møtet