Flott oppmøte på løp og sirkeltrening

Postet av Vågstranda IL den 25. Jan 2017

Forrige uke satte vi igang med løps og styrketrening for alle. 8 stk deltok første gangen, litt dårlig informasjonsflyt den gangen, men vi kom i gang. I dag, 25 januar var det tid for andre økt med løp og styrke.
Det ble supert oppmøte med totalt 27 stk, veldig positivt. Aldersspenn fra 5 til 45 år, superkjekt.

Økten startet med joggetur til butikken og tilbake til kirka. Ved kirka kjørt vi bakkedrag opp til skoleplassen. De minste kunne ta litt kortere og færre drag. Etterhvert dro vi inn og kjørte sirkeltrening.

Flott økt med bra oppmøte. Til neste gang ser vi at det kan segmentere litt, slik at de som er i god form og vil kjøre litt lengre løp kan gjøre det, mens de yngste kan korte litt ned.

Super innsats av alle sammen, håper på enda flere fremover!


Noen bilder fra dagen:

Pulje 1 klar for bakkedrag. Det er tungt med fullt kjør opp fra kirka til skoleplassen!Bård Olav forklarer hva vi skal gjøre i sirkeltreningen

Bård Olav oppsummerer dagens økt og forteller litt om hvordan vi kan gjøre det neste gang.
Løp og sirkeltrening i gang

Postet av Vågstranda IL den 18. Jan 2017

Onsdag 18 januar dro vi igang igjen løp og sirkeltrening. Planen er å kjøre disse treningene hver onsdag det ikke er lysløyperenn. Treningene er åpen for alle, uansett alder, form, kjønn osv.

Litt lunkent oppmøte, men det var første gangen og litt kort varsel. Vi var totalt 8 stk i dag inkludert Eskild og Bård Olav som trenere.

Vi startet med lett jogging fra skolen til Øygarden. Bård Olav var med i front, mens Eskild lå på halen. Vi sørger for å ha en voksen i front og en i enden av feltet så vi fanger opp alle. Fra Øygarden og tilbake til bedehuset fikk de som ønsket det sette opp tempo.

Inne i gymsalen ble det sirkeltrening ,med følgende stasjoner: Hopp over bukk, ryggøvelse, kroppsløft på bom, løpe på stedet på tjukkas, armhevinger og sit-ups. Vi kjørte 30 sekund aktivitet, 15 sekund hvile og 30 sekund aktivitet før man flyttet seg til neste stasjon. Totalt to runder og 4 repetisjoner på hver stasjon.

Til slutt en uhøytidelig fotballkamp mellom gutta og jentene.

God trening og moro! Vi har plass til flere :-)
Nissemarsj 2014

Postet av Vågstranda IL den 30. Nov 2014

Nissemarsjen ble i tradisjonen tro arrangert første søndag i advent. Ikke mye som minte om julestemning ute dessverre, 2-3 grader, regn og vind gjorde selve marsjen til en kald og sur fornøyelse. Men, julegrana ble tent og trekkspillnissen var på plass også i år :-) Etter selve marsjen var det medaljeutdeling, gløgg, vafler og pølser inne på ungdomshuset. Totalt 39 barn deltok på årets nissemarsj.
2 turmål på Vågstranda i årets turmålkonkurranse

Postet av Vågstranda IL den 5. Jun 2014

Årets turmålkonkurranse er godt i gang. Turmålsheftet finnes på bua for de som ønsker å komme i gang med dette. En fin anledning til både å få trim, oppleve flott natur og bli kjent i egen kommune.

I år er det 2 turmål på Vågstranda, Brudeskar og Bjørkesetra. Brudeskar er et såkalt nærklipp turmål som betyr at det er et lavtærskel tilbud, og ikke minst en mulighet for de som f.eks sitter i rullestol etc.

Les mer om turen her:

http://www.romsdal.com/route.xsp?Id=FH8FUA3N

Bjørkesetra er det andre turmålet. Stien opp er nylig ryddet og fremstår som bedre enn noengang. Turen kan også kombineres med å gå til f. eks Kollen.

Les mer her:

http://www.romsdal.com/route.xsp?Id=FH7CPSBC