Medlemskontingent på vei - Her er litt om hva vi bidrar til :-)

Postet av Vågstranda IL den 16. Mar 2017

I løpet av kort tid vil faktura for medlemsskap i Vågstranda IL komme i postkassa di

Vågstranda IL aktiviserer mange barn, unge og gamle i bygda vår. Fra allidrett for de minste til stirydding for å nevne noe.
I 2017 så har vi blant annet 7 fotballag, turgruppe som har mål om å få til mer aktivitet, merking og organiserte turer, lysløyperenn, spor til Daugstadsetra og Vikesetra, allidrett, løpetrening, Vågen Rundt med mer.

Med nytt klubbhus på Myr som straks står ferdig, så får idrettslaget et naturlig samlingspunkt og et hus vi ønsker hele bygda skal bruke. Med nytt hus ønsker vi også å skape mer aktivitet med Myr som base hele året. Det være seg akedager, skidager, sykkelturer, kafe, basar, naturstier og lignende.

Som dere ser og kanskje allerede vet, så er det mange aktiviteter og mye som skjer. Ingenting skjer av seg selv, og takket være mange flinke og ivrige dugnadsfolk som bidrar som trenere, oppmenn, løypekjørere, kakesalg, snekkere etc. så greier vi å skape mye aktivitet.

Men, selv med stor dugnadsinnsats så har vi også store kostnader. Dette er kontingenter, kretsavgifter, påmeldingsavgifter, baller, medisinsk utstyr, vedlikehold på tråkkemaskin, diesel + + +

Så, om du ønsker et aktivt idrettslag i årene fremover så vær med å støtt oss. De som er med på organisert aktivitet gjennom idrettslaget må betale medlemskontingent.

Vi oppfordrer også alle andre som benytter seg av gratis aktiviteter som f. eks skiløyper og turgruppe til å støtte oss slik at vi kan fortsette å gjøre en god innsats for bygda J

Vår nye storstue på Myr nærmer seg ferdigstillelse, vi skal naturligvis feire dette med en skikkelig åpningsseremoni. Vi kommer tilbake med dato for denne etter hvert, men håper mange kommer og feirer sammen med oss.

Huset vil også kunne leies, priser, retningslinjer og husregler er under utarbeidelse. Følg med på www.vagstrandail.no eller www.facebook.com/vagstrandail, eller kontakt Eskild (97951650, eskildsvendson@gmail.com)

Hilsen alle oss i styret i Vågstranda IL

Eskild Svendson Anne Grete Kjersem Katrine G. Straume Vidar Klypen Odd Hjelvik

Tone Oldervik Stine Haugland Maria Pedersen Stian ØverlandFaktura medlemskontigent(5899) 2017.pdf

VIL logo.JPG


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.