Åpning av Myr og bestilling av klubbklær

Postet av Vågstranda IL den 1. Jul 2017

Søndag 2 juli er det offisiell åpning av Nye Myr. Det blir stor stas for hele idrettslaget, og endelig har vi et funksjonelt og moderne hus som vi håper blir flittig brukt.

Åpningen er klokken 13.00.


Det vil bli salg av suppe, kake, saft og kaffe
Det blir gjennom dagen arrangert aktiviteter for både store og små;
Farmen-aktiviteter kl 14, påmelding innen 13.30
Natursti rundt lysløypa

Tombola

Denne dagen har vi også med prøver på ny klubbgenser og bukse. Vi håper så mange som mulig kommer å prøver og kjøper. Vi satser på å få levert klærne til høstsesongen og skolene starter på igjen.
Vi ønsker at alle med tilknytning til bygda og idrettslaget kjøper seg klærne, det er ikke bare for de som spiller fotball, men for alle:-)

Nedenfor er et tillaget bilde av hvordan genseren kommer til å se ut. man kan også få initialene sine nederst på ene siden av genserne. På baksiden vil det stå Vågstranda IL. Buksene har vi ikke bilde av for øyeblikket, men det er ensfarget sorte Nike bukser.

Priser:

Genser: 400 for voksen og 350 for barn.
Bukse: 350 for voksen og 300 for barn. (Ensfarget sort NIKE)

Alle som ønsker genser og/eller bukse må betale på forskudd.
Vipps eller kontant.

De som vet størrelser og ønsker å kjøpe uten å prøve kan gi beskjed til Eskild på e-post, SMS eller fysisk oppmøte. Man kan da søke opp Vågstranda IL på VIPPS og betale summen og sende "screenshot" til Eskild f.eks på tlf 97951650 eller eskildsvendson@gmail.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.