Sonderingsmøte - 7'er fotball menn sesongen 2021

Postet av Vågstranda IL den 2. Feb 2021

Møte mandag 08.02.2021 kl. 21.00 på TEAMS følg linken under:
Klikk her for å bli med i møtet

Det finnes mange som er glad i fotball, som ikke spiller fotball. Det kan være mange grunner til det, noen har kanskje blitt litt oppe i åra og har ikke tid til å låse seg til treninger 3-4 ganger i uken + kamp. Andre har rett og slett ikke et tilbud tilgjengelig, mens noen synes det virker litt skummelt og seriøst.

Vi i Vågstranda IL ønsker å gi et tilbud til alle dere!

Vi sonderer nå muligheten til ha et 7'er lag i sesongen 2021. Dette skal være et lavterskeltilbud hvor man setter opp en trening i uka og spiller noen kamper gjennom sesongen. Fokuset skal være å ha det gøy med fotball, kameratskap, sosialisering og selvfølgelig at det er helsefremmende.

Vi har gjort en grov kartlegging, som viser at dette i aller høyeste grad kan være aktuelt. Men, vi er avhengig at vi er tilstrekkelig antall, slik at det ikke gjør noe om noen er på jobb, på jakt, på fjelltur eller andre ting, vi må ha tilstrekkelig med folk.

Påmeldingsfristen er 12. februar, derfor arrangerer vi nå et nettmøte hvor vi håper så mange som mulig kan delta. På møtet vil vi orientere om tilbudet og hva det innebærer. Der blir det anledning til å stille spørsmål etc.
Kommende sesong har vi etter hvert en flunkende ny kunstgressbane på Vågstranda + en fantastisk flott gressbane i Hjelvika vi kan spille på også. Nye drakter og utstyr vil naturligvis skaffes også.

Bli med på møtet --> Klikk her for å bli med i møtet

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.