Overgangsnytt

Postet av Vågstranda IL den 5. Sep 2023

Fredrik Pedersen til Måndalen IL

Vågstrandas nummer 9 får oppfylt overgangsdrømmen og skal spille 5 divisjon med naboklubben Måndalen IL


Vågstranda og Måndalen IL er enige om en overgang for Fredrik Pedersen. Lynvingen får dermed oppfylt sitt overgangs ønske og har signert avtale med naboklubben i Rauma.

Saken fortsetter under bildet. 

 

Måndalen IL rykket opp fra 6. divisjon etter en imponerende sesong i 2022. Klubben ligger i øyeblikket på en 8 plass i 5. divisjon og har kun Gossen og Eresfjord/Vistdal og Eidsvåg bak seg på tabellen etter 12 spilte seriekamper.

Med Fredrik Pedersen inn portene på Måndalen stadion så håper Måndalen og rette blikket oppover på tabellen foran de resterende kampene denne høsten. 

Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden, og gleder meg til nye utfordringer i Måndalen IL. Tida i Vågstranda har vært helt fantastisk, og selv om jeg nå får oppfylt drømmen er det også trist å forlate klubben i mitt hjerte.

— Fredrik Pedersen

 

Pedersen hadde amatørkontrakt med Vågstranda og kan forlate klubben vederlagsfritt.  

- Vågstranda ønsker å være en klubb som utvikler spillere, med et mål om at de kan ta steg og gjøre seg aktuell for større klubber, både lokalt og regionalt. For oss i Vågstranda IL er det ikke noe økonomi i dette, men vi er tydelige på at de som har ambisjoner om å spille på et høyere nivå skal få muligheten til det, sier sportsdirektør i Vågstranda IL, Eskild Svendson. 

- Fredrik har hatt en drøm om å spille på et høyere nivå, og vi ønsker selvsagt ikke å stå i veien for dette, sier Svendson og legger til: 

- Han har vært en svært viktig spiller for oss siden vi startet opp laget, men nå er tiden inne for at gutten skal få ta steget videre, og vi ønsker han alt godt i Måndalen IL. 

 

Ser frem til utfordringene som venter

Pedersen har allerede gjennomført sine første treninger med Måndalen IL, signert på overgangsskjema og har forhandlet frem sin personlige avtale. Bortekampen mot Elnesvågen før sommeren ble dermed den siste kampen i rødt for denne gang. Nå ser han frem til å spille 5. divisjon med sin nye klubb, noe som han ser på som et naturlig steg på sin utviklingsstige. 

- Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden, og gleder meg til nye utfordringer i Måndalen IL. Tida i Vågstranda har vært helt fantastisk, og selv om jeg nå får oppfylt drømmen er det også trist å forlate klubben i mitt hjerte, sier Pedersen og legger til: 

- Med nytt stadion på Vågstranda, stadig bedre resultater i serien, et flott miljø med mange unge lovende spillere og ikke minst med en rykende fersk kolleksjon med treningstøy blir det spennende å følge klubben utover. Når jeg engang vender tilbake, blir det nok i rødt på Vågstranda, avslutter han. 

Fredrik Pedersen debuterte for Vågstranda i 2-4 tapet mot Elnesvågen 17.08.2021. Siden den gang har det blitt 11 kamper og 9 mål. Nå fortsetter karrieren i Måndalen IL og vi ønsker han alt godt! 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredrik Pedersen håper trøye nummer 9 blir godt ivaretatt for fremtiden i Vågstranda IL.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.