Treningstider vinter 2017/2018

Postet av Vågstranda IL den 20. Nov 2017

Flere lag er allerede i gang med treninger i gymsalen. Her er en foreløpig oversikt over hvem som trener og når. Det er satt opp tid for dame og herretrim, men her er det ingen oppsatt trener. Nøkkel kan hentes hos Eskild eller Vidar i byggefeltet.

Styrke/Løp/ballspill på torsdager er åpen for alle fra 8 år og oppover. De aller yngste bør ha med foreldre. Frem mot jul kjører vi sirkeltrening og ballspill, mens vi sper på med løp etter nyttår. Eskild og Bård Olav organiserer disse øktene. Vi oppfordrer alle til å komme uansett form! En super anledning til å komme i gang å trene (Moro sammen)

Vi håper på en snørik vinter og mange lysløyperenn, det blir i så fall organisert på onsdager som tidligere (om dere husker)

Det er ledige tider for andre aktiviteter. Dersom noen har lyst å sette i gang med ett eller annet så er idrettslaget selvsagt positive til dette. Ta i så fall kontakt med oss :-)Høstdugnad på Myr - Lørdag 9 september

Postet av Vågstranda IL den 5. Sep 2017

Vågstranda IL inviterer til duugnad på Myr lørdag 9 september fra klokken 11.00 til ca. 14.00.

Høsten er kommet og det er på tide for idrettslaget å legge tilrette for det som forhåpentligvis blir en god vinter med mye snø og mye aktivitet på Myr!

Noe av det som må gjøres denne dagen er:

- Rydde garasjen for å få inn tråkkemaskinen.

- Montere reoler i garasjen.

- Gå over lysløypa og traseen , kvisting etc

- Rydding rundt huset

- Grusing rundt huset

+ diverse


Vågstranda IL stiller med kaffe, saft og vafler. Om noen vil komme med kake så skader ikke det heller.

Registrerte bestillinger og siste sjanse - VIL genser og bukse

Postet av Vågstranda IL den 28. Aug 2017

Hei alle!

Aller siste sjanse til å bestille genser og/eller bukse. Betaling gjøres på forskudd, fortrinnsvis pr. vipps. Velg Kjøp noe i menyen på Vipps og søk på Vågstranda. Da kommer Vågstranda IL opp.
Send skjermbilde av utført betaling via VIPPS til Eskild Svendson på tlf 97951650 og ta med størrelse og initialer som ønskes på genser.

I bunnen av denne siden er det vedlagt en oversikt over registrerte bestillinger. Ikke alle har betalt, de kontaktes direkte. Bestillinger som ikke er betalt blir ikke sendt videre til Sport 1.
Sjekk gjerne at bestillingen er registrert og riktig (str, initialer etc) Er noe feil. Kontakt Eskild Svendson på SMS 97951650, eskildsvendson@gmail.com eller facebook.


Her er oversikten over registrerte bestillinger:

Bestillinger Vågstranda IL.xlsx

Her er størrelsesguide for både barn og voksen. 


Bukse: 350 for voksen og 300 for barn.

Genser: 400 for voksen og 350 for barn. 

Str barn


Størrelser voksen:


Buksen ser slik ut:

Buksestørrelse barn:

Buksestørrelse voksen:Bestillingsfrist Vågstranda genser og bukse

Postet av Vågstranda IL den 22. Aug 2017

Minner om ny klubbgenser og bukse.

Vi håper så mange som mulig bestiller den nye klubbgenseren for Vågstranda IL.  Vi ønsker at alle med tilknytning til bygda og idrettslaget kjøper seg klærne, det er ikke bare for de som spiller fotball, men for alle:-) Nedenfor er et tillaget bilde av hvordan genseren kommer til å se ut. man kan også få initialene sine nederst på ene siden av genserne. På baksiden vil det stå Vågstranda IL. Buksene har vi ikke bilde av for øyeblikket, men det er ensfarget sorte Nike bukser.

Priser:

Genser: 400 for voksen og 350 for barn.
Bukse: 350 for voksen og 300 for barn. (Ensfarget sort NIKE)

Alle som ønsker genser og/eller bukse må betale på forskudd.  Vipps eller kontant. Send størrelse(r) du ønsker å gi beskjed til Eskild på e-post, SMS eller fysisk oppmøte. Man kan da søke opp Vågstranda IL på VIPPS og betale summen og sende "screenshot" til Eskild på tlf 97951650 eller eskildsvendson@gmail.com

PS: Klærne har normale størrelser, er du en L så bestiller du L. For barn så er det 128, 152, 164 etc og den type størrelser.

FRIST MANDAG 28 AUGUST
Åpning av Myr og bestilling av klubbklær

Postet av Vågstranda IL den 1. Jul 2017

Søndag 2 juli er det offisiell åpning av Nye Myr. Det blir stor stas for hele idrettslaget, og endelig har vi et funksjonelt og moderne hus som vi håper blir flittig brukt.

Åpningen er klokken 13.00.


Det vil bli salg av suppe, kake, saft og kaffe
Det blir gjennom dagen arrangert aktiviteter for både store og små;
Farmen-aktiviteter kl 14, påmelding innen 13.30
Natursti rundt lysløypa

Tombola

Denne dagen har vi også med prøver på ny klubbgenser og bukse. Vi håper så mange som mulig kommer å prøver og kjøper. Vi satser på å få levert klærne til høstsesongen og skolene starter på igjen.
Vi ønsker at alle med tilknytning til bygda og idrettslaget kjøper seg klærne, det er ikke bare for de som spiller fotball, men for alle:-)

Nedenfor er et tillaget bilde av hvordan genseren kommer til å se ut. man kan også få initialene sine nederst på ene siden av genserne. På baksiden vil det stå Vågstranda IL. Buksene har vi ikke bilde av for øyeblikket, men det er ensfarget sorte Nike bukser.

Priser:

Genser: 400 for voksen og 350 for barn.
Bukse: 350 for voksen og 300 for barn. (Ensfarget sort NIKE)

Alle som ønsker genser og/eller bukse må betale på forskudd.
Vipps eller kontant.

De som vet størrelser og ønsker å kjøpe uten å prøve kan gi beskjed til Eskild på e-post, SMS eller fysisk oppmøte. Man kan da søke opp Vågstranda IL på VIPPS og betale summen og sende "screenshot" til Eskild f.eks på tlf 97951650 eller eskildsvendson@gmail.comVågstranda IL med kano for alle i Vågen

Postet av Vågstranda IL den 6. Jun 2017

Kano på Vågen

Johan Solgaard har donert bort en kano, 2 stk padleårer og 4 redningsvester til Vågstranda IL. Vi har snakket med grunneier Anny Brudeskar og har fått lov til å plassere kanoen i fjæra nedenfor huset hennes i Brudeskar (innerst i Vågen).
Kanoen ligger opp ned oppe ved berga og noen furutrær. Under kanoen ligger padleårer og redningsvester. Dette er et supert tilbud som vi er veldig glade for å få på plass. En stor takk til Johan og Anny :-)

Kanoen er til fri bruk, men retningslinjene SKAL følges.

Redningsvestene kommer i følgende "vektklasser":
2 stk 70-90 kg
1 stk 30-50 kg
1 stk 20-30 kg

Retningslinjer for fri bruk av Vågstranda IL sin kano:

1. Det er 16 års aldersgrense for lån av kanoen. Alle under 16 år må ha med foresatt.
2. Det er påbudt å bruke redningsvester. Dersom redningsvestene som ligger under kanoen ikke passer i henhold til vektklasse, så må man sørge for å ta med egen.
3. Vågstranda IL er ikke ansvarlig for ulykker og/eller skade som følge av bruk av kanoen.

Vi har testet kanoen et par dager på Vågen og kan anbefale alle en padletur. Her kommer man tett på dyreliv i flotte omgivelser. Supert og fiske fra kanoen også.

Noen bilder fra kanotur på Vågen:Turgruppe - juni

Postet av Vågstranda IL den 30. Mai 2017


Følg med på Turgruppe - Vågstranda for oppdateringer!


Håper du blir med på tur :-)Vågen Rundt 2017 oppsummering

Postet av Vågstranda IL den 1. Mai 2017

Som arrangørklubb er det ekstra deilig å våkne opp til sol fra skyfri himmel slik som i dag. Det gjør at man får mye gratis og folk koser seg litt ekstra.
Mini-Vågen hadde i år 75 deltakere, som er en liten økning fra i fjor. Uhøytidelig og moro for oss rundt og mange av barna, mens for noen så er det blodig alvor :-)


Skolestafetten hadde i år 22 deltakende lag med 4 etapper. Det vil si 88 barn i sving. Skolestafetten engasjerer og barna løper ved siden av og heier på sine lagkamerater. konkurranseinstinktet er helt klart på plass hos mange.
Gledelig at vi har ildsjeler rundt om som jobber for å få flest mulig lag til å stille. Uten disse så hadde ikke deltakelsen vært like stor. Ekstra kjekt at Eide også kommer med lag til skolestafetten som ellers er preget av lokale skoler/klubber.


Klasse 12 år hadde ganske bra påmelding i år. 5 lag i jenteklassen og 4 lag i gutteklassen. Molde Olymp tok en ganske klar seier i gutteklasse foran ÅIF, med Samhald 1 og Samhald 2 på de neste plassene.
I jenteklassen var det spenning helt inn til mål. Vågstranda sitt jentelag ledet helt til 10 meter gjensto, men Molde Olymp tok dem de siste meterne og vant løpet. Måndalen IL og Samhald IL delte tredjeplassen, mens Eide IL fulgte på etter.


I klasse 15 år var det færre påmeldte, dessverre kun ett lag i jenter 15 år og tre lag i gutter 15 år. Dimna IL var tilbake på Vågen Rundt og vant begge 15 års klassene. Jentene hadde dessverre ingen konkurranse som eneste påmeldte lag, men gutten tok en komfortable seier foran henholdsvis Misund og Eide IL.


I seniorklassen var det også laber påmelding i år. Måndalen IL stilte som eneste herrelag og Vike/Daugstad som eneste damelag.

I stafettene ble det ingen løyperekorder i år.


I det individuelle terrengløpet var det 33 løpere i år. Det er en fin oppsving fra i fjor. Mange spreke unger som deltok også, flere under 10 år som løp hele runden på 5,85 km. Flere kjente deltakere som har vært med i flere år, og det var et veldig sterkt felt i år med mange gode løpere. Det er selvfølgelig veldig kjekt, men forhåpentligvis kan vi få med enda flere "mosjonister" neste år.Iver Synstnes Hole har de siste årene vært med helt i teten og vært på pallen, mange har nok tenkt at det bare har vært et tidsspørsmål før han vant hele løpet. Så enkelt er det jo ikke, men jaggu vant han ikke hele løpet og satt ny løyperekord. Rett og slett imponerende. Dett ga han en premiesjekk på kroner 1000,-

Hvis vi ser klasse for klasse, så vant Kornelius Linge Glomnes juniorklassen for herrer på 20.01, i damer junior vant Ingrid Husøy Stølan på 24.42. I seniorklassen så vant nok en gang Brynhild Synstnes Hole dameklassen på 22.46. Kjekt at det var 4 damer som deltok i seniorklassen.
I herreklassen var det et veldig sterkt felt i år. Det endte til slutt med seier til Andre Løseth, som var tilbake på Vågen Rundt etter fravær et par år. Lars Kavli tok andreplassen med ny personlig rekord. Fjorårets vinner og rekordholder, Bård Indredavik tok tredjeplassen.Skal vi oppsummere litt årets Vågen Rundt, så har arrangementet fungert bra. Mini-Vågen og skolestafetten flyter godt, de andre stafettene fungerer også greit.
Det individuelle terrengløpet var bra, med god påmelding. Dessverre så fikk vi problemer registreringer, data og skriver. Dette er veldig beklagelig og noe vi har slitt med de siste par årene.
Neste år arrangeres Vågen Rundt for 50 gang, det er et stort jubileum som vi kommer til å starte planleggingen av tidlig. Vi håper å få leid et tidtakersystem neste sesong, slik at dette flyter på en mye bedre måte.

Vi håper alle deltakere synes arrangementet stort sett er bra, at dagen har vært fin og at idrettsglede og konkurransen har stått i fokus.

Vi ønsker å takke alle deltakere, frivillige, sponsorer, ildsjeler, kakebakere og mere til. Forhåpentligvis er alle med oss igjen neste år og helst enda flere.

Vi ses til neste år!

Mvh
Styret i Vågstranda IL og arrangementskomiteen i Vågen Rundt!

Resultater Vågen Rundt - Individuelt terrengløp

Postet av Vågstranda IL den 1. Mai 2017

Det individuelle terrengløpet hadde veldig bra med påmelding i år. Mange spreke som stilte opp, mange barn og ikke minst en utrolig sterk løyperekord av Iver Synstnes Hole på 19.50.


Barn under 15 år
NR Navn Klubb Tid
8 Iver Synstnes Hole Åndalsnes IF 19.50
50 Ingeborg Synstnes Hole Åndalsnes IF 25.05
5 Fredrik Stiansson Pedersen Vågstranda IL 26.45
44 Synne Klokset Tomrefjord IL 27.31
51 Lukas Pedersen Våge Vågstranda IL 28.16
40 Kristian Skjeflo Unhjem Isfjorden IL 30.16
100 Eskild Aak Kavli Isfjorden IL 30.39
15 Amalie Stavik Tautra Trollveggen Triathlon 32.20
43 Bjørnar Skjeflo Unhjem Isfjorden IL 33.06
6 Liam Vangen Isfjorden IL 33.18


Herrer Junior 15-19 år
NR Navn Klubb Tid
11 Korneilus Linge Glomnes Valldal IL 20.01
20 Fredrik Nakken Langstein Tomrefjord IL 22.32
22 Eskild Linge Glomnes Valldal IL 23.57
4 Mikkel Waldeland Gautvik Molde Olymp DNS


Damer Junior 15-19 år
NR Navn Klubb Tid
94 Ingrid Husøy Stølan Molde og Omegn IF 24.42
3 Rikke Gjeitnes Dahle Molde og Omegn IF 25.33
49 Sofie Klokset Tomrefjord IL 29.48


Damer Senior 20 år +
Rank NR Navn Klubb Tid
1 9 Brynhild Synstnes ÅIF 22.46
2 12 Hanna Hjelvik Vågstranda 26.32
3 97 Cecilie Aak Åndalsnes IF 27.07
4 10 Linda Skjeflo Isfjorden IL 33.13


Herrer Senior 20 år +
Rank NR Navn Klubb Tid
1 99 Andre Løseth Trollveggen Triathlon 19.51
2 93 Lars Kavli Mosjonistforeningen 20.03
3 16 Bård Indredavik Mosjonistforeningen 20.21
4 94 Runar Ødegård Vistdal IL 20.29
5 13 Olger Pedersen Dimna IL 20.48
6 14 Are Uran Havørn IL 22.07
7 98 Alexander Løvik Nyheim Tomrefjord IL 22.40
8 17 Jøran Valseth Mosjonistforeningen 23.29
9 18 Bjørn Inge Hepsø Åndalsnes IF 24.25
10 96 Lars Eivind Sæter Eidsvik 25.13
11 20 Rory Patterson Vågstranda IL 28.16
12 15 Dag Unhjem Isfjorden IL 30.40
13 19 Klas Vangen Isfjorden IL 33.20


Resultatliste stafetter - Vågen Rundt 2017

Postet av Vågstranda IL den 1. Mai 2017

Jenter 12 Rauma Energi pokalen
1. Molde Olymp 9.10
2. Vågstranda IL 9.12
3. Måndalen IL 9.36
3. Samhald IL 9.36
5. Eide IL 10.44Gutter 12 Plasto AS pokalen
1. Molde Olymp 8.24
2. ÅIF 8.50
3. Samhald IL - 1 9.19
4. Samhald IL - 2 10.00


Jenter 15 Sparebanken 1 SMN pokalen
1. Dimna IL 8.39
Gutter 15 EWOS AS pokalen
1. Dimna IL 7.10
2. Midsund IL 7.39
3. Eide IL 10.28Damelag Sparebanken Møre pokalen
1. Daugstad/ Vike 9.47


Herrelag Elementpartner AS pokalen
1. Måndalen IL 7.33
Påmeldte til Vågen Rundt 2017 - pr. 30.04 klokken 22.30

Postet av Vågstranda IL den 30. Apr 2017

Følgende påmeldinger er registrert til Vågen Rundt 2017 pr. 30.04.2017. Mini-Vågen krever ikke forhåndspåmelding, så de er ikke med her.
Vi vet at det komme noen flere påmeldinger i kveld/morgen tidlig. Vi er runde på dette og tillater påmeldinger en stund til :-)

Skolestafetten:
Måndalen - 4 lag
Vågstranda - 3 lag
Åndalsnes - 6 lag
Vikebukt - 5 lag
Eide - 4 lag

Gutter 12 år:
Molde Olymp
Åndalsnes IF
Samhald lag 1
Samhald lag 2

Jenter 12 år:
Måndalen IL
Molde Olymp
Samhald IL
Eide IL
Vågstranda IL

Jenter 15 år:
Dimna IL

Gutter 15 år:
Misund IL
Eide IL
Dimna IL

Damelag:
Samhald IL

Herrelag:
Måndalen IL

Individuelt terrengløp herrer senior:
Klas Vangen - Isfjorden IL
Bjørn Inge Hepsø - Åndalsnes IF
Jøran Valseth - Rauma Mosjonistforening
Bård Indredavik - Rauma Mosjonistforening
Dag Unhjem - Isfjorden IL
Are Uran - Havørn IL
Olger Pedersen - Dimna IL

Individuelt terrengløp damer senior:
Brynhild Synstnes - Åndalsnes IF
Linda Skjeflo - Isfjorden IL
Cecilie Aak - Åndalsnes IF

Individuelt terrengløp herrer junior:
Mikkel Waldeland Gautvik - Molde Olymp
Alexander Løvik Nyheim - Tomrefjord IL
Fredrik Nakken Langstein - Tomrefjord IL

Individuelt terrengløp damer junior:
Rikke Gjeitnes Dahle - Molde og Omegn IF
Sofie Klokset - Tomrefjord IL
Ingrid Husøy Stølan - Molde og Omegn IF

Individuelt terrengløp under 15 år:
Liam Vangen - Isfjorden IL
Fredrik Pedersen - Vågstranda IL
Iver Synstnes Holde - Åndalsnes IF
Kristian Skjeflo Unhjem - Isfjorden IL
Bjørnar Skjeflo Unhjem - Isfjorden IL
Synne Klokset - Tomrefjord IL
Eskild Aak Kavli - Åndalsnes IF

NB: Vi får ikke inn klubb på online påmeldinger, så det blir manuelt fulgt opp. Om noe er feil registrert, så fikses det i sekretariatet :-)

topp 3.jpgVågen Rundt - Praktisk info

Postet av Vågstranda IL den 30. Apr 2017

Ikke mange timene igjen til Vågen Rundt og vi tenkte det kunne være greit å komme med litt praktisk info :-)

Parkering:
Vi har parkeringsvakter som viser vei. Parkering koster kroner 50,- og betales fortrinnsvis kontant. Vipps er også en mulighet her. Man får utdelt program ved betaling, hvert enkelt program har et unikt nummer som vi gjør en premietrekning på. Premiene er:
1. premie: 3 retters middag for to på Grand Hotel Bellevue på Åndalsnes.
2. premie: Gavekort på 500 kroner på Sport1 Tomra (Vestnes)
3. Premie: Fruktkorg fra Vågstranda Handelslag.

Starttidspunkt:
Påmelding mini-vågen fra 11.30 - Pris kroner 50,- Betaling gjøres på skoleplassen. Kontant eller Vipps.
Defilering 12.00 - Fint om klubber møter opp ved kirken litt før. Lagsskilt fås i sekreteriatet.
12.15 starter mini-vågen. Medaljer deles ut umiddelbart etter målpassering.

12.45 starter skolestafetten. Inndelingen ser dere her Skolestafetten.JPG
Pulje 1 starter og så går det slag i slag. Viktig at barna kommer seg til riktig post i god tid. Dette vil det opplyses om på høyttalersystemet.
Når alle lagene er ferdig med skolestafetten så går vi rett til premieutdeling foran skolen.

13.45 starter klasse 12 år. Gutter og jenter samtidig.
14.00 starter jenter 15 år og damer.
14.15 starter gutter 15 år og herrer.

Vi kjører premieutdeling umiddelbart etter målgang i klassen med gutter 15 år og herrer. Premieutdeling for stafettlagene før terrengløpet.

15.00 starter det individuelle terrengløpet. I utgangspunktet starter alle samtidig. Noen barn har ønsket å løpe igjennom og starte før. Den starten går 15 minutter før, altså 14.45.

Kiosk og salg:
Vi har åpen kafeteria nede i gymsalen og salgsbod ute på skoleplassen. Vi har bankterminal nede i kafeteriaen. Du kan også betale med VIPPS eller kontanter.
Vi selger alt fra kaffe, saft, kaker, brus, pølser, pastasalat, baguetter, is, fruktbeger med mer.

Førstehjelp
:
Rauma Røde kors er på plass.

Garderobefasiliteter:
Det er muligheter for å dusje ned i gymsalen for de som ønsker dette.


Hilsen oss i Vågen Rundt :-)

bilde til hjemmesideartikkel_01.jpgHovedsponsorer til Vågen Rundt 2017

Postet av Vågstranda IL den 30. Apr 2017

Vågen Rundt er et stort arrangement for Vågstranda IL og er er vanskelig å gjennomføre uten gode støttespillere.
Vi har mange små og store sponsorer, her er våre støttespillere:Påmeldingene tikker inn til Vågen Rundt

Postet av Vågstranda IL den 28. Apr 2017

Vågen Rundt er bare noen dager unna og endelig har vinteren sluppet taket. Vi har i skrivende stund fantastisk vårvær med sol fra blå himmel. Enda bedre at dette været skal holde seg også til Vågen Rundt og videre fremover.


Vi har i skrivende stund 20 påmeldte lag til skolestafetten fra Vågstranda, Måndalen, Åndalsnes, Eide og Vikebukt.
I stafettene for 12, 15, herrer og damer har vi nå totalt 12 lag fordelt på klubber som Molde Olymp, Åndalsnes IF, Samhald IL, Måndalen IL, Eide IL, Vågstranda IL, Dimna IL og Misund IL.

Det individuelle terrengløpet har 5 påmeldte pr. i dag, men vi forventer at det tikker inn i dagene fremover nå.

Fors spørsmål om arrangementet, kontakt Eskild Svendson på tlf 97 95 16 50 eller e-post eskildsvendson@gmail.com.

For påmelding gå hit: http://www.vagstrandail.no/events/TicketCart?event...
Eller send en e-post til eskildsvendson@gmail.com

Løpende informasjon om arrangementet finnes også på facebook:

https://www.facebook.com/events/1739374409640431/
Nytt gull til Isak!

Postet av Vågstranda IL den 31. Mar 2017

Isak Stiansson Pedersen fortsetter sin suksess under det islandske mesterskapet på ski. Det gjaldt å nullstille etter gårsdagens solide oppvisning på sprinten, for i dag var det 10 km fristil som stod på programmet.

Det ble mer spenning på 10 kilometeren der Isak til slutt vant på oppløpet.

To gull av to mulige for Isak, det blir spennende å se hvordan det går på 15 km lørdag 1. april.

Isak Stiansson Pedersen islandsk mester på sprint

Postet av Vågstranda IL den 31. Mar 2017

Isak Stiansson Pedersen fra Hjelvika er for tiden på Islandsk for å gå det islandske mesterskapet på ski. Isak har islandsk statsborgerskap.

Siden dagene i Hjelvika og oppi Myr, så har Isak vært på skigymnas på Stranda og nå er han en del av Henning Skilag i trøndelag.

Første øvelse i det islandske mesterskapet var sprint torsdag 30.03. Isak lå i tet gjennom hele rennet og vant til slutt sprinten seks sekunder foran nummer to.

Vi gratulerer!
Nye Myr flerbrukshus - Uteleiemuligheter og priser

Postet av Vågstranda IL den 29. Mar 2017

Flerbrukshuset på Myr er ferdigstilt, og det er mulig å leie det til private arrangement.

Kan booke max 1 år frem i tid. Leier ikke ut til russ og ungdomsfester.
Max 50 personer pga brannsikkerhet.

Her er ei lita oversikt over utleiepriser:

Husleie:


Fredag-lørdag 16.00 - 14.00 (Hvis ikke noe annet er avtalt)Kr. 2000,-
Lørdag-søndag fra kl 16.00-14.00 (Hvis ikke noe annet er avtalt)Kr. 2000,-
Fredag-søndag fra kl 16.00-16.00 (Hvis ikke noe annet er avtalt)Kr. 3000,-
Pr dag mandag - torsdagKr. 1000,-
Konfirmasjon/dåp ( tidsrom etter avtale)Kr. 2000,-
Barnebursdag (4 timer)Kr. 600,-
VaskKr. 1000,-

Ved interesse ta kontakt med Robert Inge Skorgen på tlf/sms 47314208 eller e-post jobeit@live.no


Medlemskontingent på vei - Her er litt om hva vi bidrar til :-)

Postet av Vågstranda IL den 16. Mar 2017

I løpet av kort tid vil faktura for medlemsskap i Vågstranda IL komme i postkassa di

Vågstranda IL aktiviserer mange barn, unge og gamle i bygda vår. Fra allidrett for de minste til stirydding for å nevne noe.
I 2017 så har vi blant annet 7 fotballag, turgruppe som har mål om å få til mer aktivitet, merking og organiserte turer, lysløyperenn, spor til Daugstadsetra og Vikesetra, allidrett, løpetrening, Vågen Rundt med mer.

Med nytt klubbhus på Myr som straks står ferdig, så får idrettslaget et naturlig samlingspunkt og et hus vi ønsker hele bygda skal bruke. Med nytt hus ønsker vi også å skape mer aktivitet med Myr som base hele året. Det være seg akedager, skidager, sykkelturer, kafe, basar, naturstier og lignende.

Som dere ser og kanskje allerede vet, så er det mange aktiviteter og mye som skjer. Ingenting skjer av seg selv, og takket være mange flinke og ivrige dugnadsfolk som bidrar som trenere, oppmenn, løypekjørere, kakesalg, snekkere etc. så greier vi å skape mye aktivitet.

Men, selv med stor dugnadsinnsats så har vi også store kostnader. Dette er kontingenter, kretsavgifter, påmeldingsavgifter, baller, medisinsk utstyr, vedlikehold på tråkkemaskin, diesel + + +

Så, om du ønsker et aktivt idrettslag i årene fremover så vær med å støtt oss. De som er med på organisert aktivitet gjennom idrettslaget må betale medlemskontingent.

Vi oppfordrer også alle andre som benytter seg av gratis aktiviteter som f. eks skiløyper og turgruppe til å støtte oss slik at vi kan fortsette å gjøre en god innsats for bygda J

Vår nye storstue på Myr nærmer seg ferdigstillelse, vi skal naturligvis feire dette med en skikkelig åpningsseremoni. Vi kommer tilbake med dato for denne etter hvert, men håper mange kommer og feirer sammen med oss.

Huset vil også kunne leies, priser, retningslinjer og husregler er under utarbeidelse. Følg med på www.vagstrandail.no eller www.facebook.com/vagstrandail, eller kontakt Eskild (97951650, eskildsvendson@gmail.com)

Hilsen alle oss i styret i Vågstranda IL

Eskild Svendson Anne Grete Kjersem Katrine G. Straume Vidar Klypen Odd Hjelvik

Tone Oldervik Stine Haugland Maria Pedersen Stian ØverlandFaktura medlemskontigent(5899) 2017.pdf

VIL logo.JPGInvitasjon og påmelding til Vågen Rundt 2017

Postet av Vågstranda IL den 16. Mar 2017

Vågen Rundt 2017 nærmer seg med stormskritt og planleggingen av årets arrangement er godt i gang. Som vanlig går årets begivenhet for Vågstranda IL av stabelen den 1. mai.

For påmelding- KLIKK HER

Årets program her identisk med fjoråret. Vi har hatt god oppslutning, spesielt på mini-vågen og skolestafetten. Men vi har plass til flere og håper spesielt på å få med enda flere i 12 og 15 års klassen.
Så, om dere er et fotball lag, vennegjeng, mosjonister eller hva det enn måtte være: Ta turen til Vågstranda 1 mai :-)

Vi lover god stemning, fine premier og et lass med kaker og godsaker!


Program


11.30 – Påmelding mini-vågen
12.00 – Defilering
12.15 – Mini-vågen (Premiering v/målgang)
12.45 – Skulestafetten


13.45 – Jenter 12 år
13.45 – Gutter 12 år
14.00 – Jenter 15 år
14.00 – Gutter 15 år
14.00 – Damer
14.15 – Herrestafett (Kort løype)
15.00 – Terrengløp Vågen Rundt


DSC_0069.JPGVågstranda IL på skisporet.no - Nett og APP

Postet av Vågstranda IL den 27. Feb 2017

Hei alle!

Vi har skaffet oss GPS enhet og tilkobling til skisporet.no for live oppdatering av status for løypene våre. Utstyret har vi hatt lenge, men har ventet på snø. Nå har vi fått kjørt igjennom lysløypa og fått linket den opp og sjekket at det fungerer som det skal :-)

Når vi får mer snø og får kjørt opp spor til Daugstadsetra, Vikesetra og 5 Km så får vi også opprettet disse løypene og live oppdatering av disse.

Men, nå er ihvertfall lysløypa registrert, så neste gang tråkkemaskinen er i gang, så oppdateres det direkte på skisporet.no

Du kan sjekke status på løypene våre direkte på www.skisporet.no eller søk etter skisporet på App store eller Google play og last ned appen derfra. Du kan da legge til Vågstranda som favorittskisted.

Årsmøteprotokoll, regnskap og årsmelding

Postet av Vågstranda IL den 31. Jan 2017

Årsmøte i Vågstranda IL - 31.01.2017

Tilstede:
Inger Mari H. Talberg, Kai Talberg, Tone Oldervik, Vidar Klypen, Agnes Helgadottir, Eskild Svendson, Stine Haugland, Dag Michelsen, Johan Solgaard, Marit Aarset, Maria Pedersen og Per Tore Storbråten.


Sak 1
Leder Eskild Svendson ønsker velkommen til årsmøte.
Valg av referent: Stine Haugland
Valg av møteleder: Eskild Svendson
Underskrift av protokoll: Marit Aarset og Dag Michelsen

Sak 2
Godkjenning av innkalling - Godkjent.

Sak 3
Leder leser opp årsmelding. Årsmelding godkjent.

Sak 4
Regnskap. Kasserer gikk igjennom årsregnskap. Regnskap godkjent av revisor.


Sak 5
Valg. Nytt styre:

Leder: Eskild Svendson (2018)
Nestleder: Anne Grete Kjersem (2019)
Kasserer: Katrine G. Straume (2019)
Sekretær: Stine Haugland (2018)
Styremedlem: Tone Oldervik (2018)
Styremedlem: Odd Hjelvik (2018)
Styremedlem: Stian Øverland (2019)
Styremedlem: Vidar Klypen (2018)
Styremedlem: Maria Pedersen (2018)

Vara: Inger M. Talberg (2018)
Vara: Espen Pedersen (2019)

Valgkomite:
Dag Michelsen (2019)
Bernt Haukeberg (2019)
Anniken Pedersen (2019)

Revisor: Agnes Helgadottir

Sak 6
Revidering av medlemsavgift og spilleravgift/treningsavgift.

Leder viste til at kostnadene ved aktiviteter er dobbelt så høy som hva vi får inn i form av treningsavgift og medlemsavgift.
Følgende satser ble godkjent i årsmøte for 2017:

Familiemedlemskap 700,-
Voksen 400,-
Barn 300,-
Støttemedlem: 250,- eller mer.

Treningsavgift:
6-7 år 300,-
8-10 år 500,-
11-12 år 700,-

Idrettslaget dekker ikke reisekostnader for deltakelse ved kamper, turnering, cup'er og andre arrangementer.

Idrettslaget takker styremedlemmene som går av med innsatsen og ønsker nye styremedlemmer velkommen.

Vedlegg 1: Årsregnskap
Vedlegg 2: Årsmelding
Flott oppmøte på løp og sirkeltrening

Postet av Vågstranda IL den 25. Jan 2017

Forrige uke satte vi igang med løps og styrketrening for alle. 8 stk deltok første gangen, litt dårlig informasjonsflyt den gangen, men vi kom i gang. I dag, 25 januar var det tid for andre økt med løp og styrke.
Det ble supert oppmøte med totalt 27 stk, veldig positivt. Aldersspenn fra 5 til 45 år, superkjekt.

Økten startet med joggetur til butikken og tilbake til kirka. Ved kirka kjørt vi bakkedrag opp til skoleplassen. De minste kunne ta litt kortere og færre drag. Etterhvert dro vi inn og kjørte sirkeltrening.

Flott økt med bra oppmøte. Til neste gang ser vi at det kan segmentere litt, slik at de som er i god form og vil kjøre litt lengre løp kan gjøre det, mens de yngste kan korte litt ned.

Super innsats av alle sammen, håper på enda flere fremover!


Noen bilder fra dagen:

Pulje 1 klar for bakkedrag. Det er tungt med fullt kjør opp fra kirka til skoleplassen!Bård Olav forklarer hva vi skal gjøre i sirkeltreningen

Bård Olav oppsummerer dagens økt og forteller litt om hvordan vi kan gjøre det neste gang.Innkalling til årsmøte - Endelig saksliste

Postet av Vågstranda IL den 25. Jan 2017

Styret har ikke mottatt noen innkommende forslag. Sakslisten blir da som først annonsert:


- Valg av møteleder og referent. 2 medlemmer til å undertegne protokollen
- Godkjennelse av innkalling
- Årsberetning
- Regnskap
- Valg
- Revidering av medlemsavgift og spilleravgift. Fastsette satser.
- Eventuelt


Årets årsmøte avholdes tirsdag 31 januar klokken 20.00 på skolen (biblioteket).


Velkommen til årsmøte!


VIL logo.jpg
Løp og sirkeltrening i gang

Postet av Vågstranda IL den 18. Jan 2017

Onsdag 18 januar dro vi igang igjen løp og sirkeltrening. Planen er å kjøre disse treningene hver onsdag det ikke er lysløyperenn. Treningene er åpen for alle, uansett alder, form, kjønn osv.

Litt lunkent oppmøte, men det var første gangen og litt kort varsel. Vi var totalt 8 stk i dag inkludert Eskild og Bård Olav som trenere.

Vi startet med lett jogging fra skolen til Øygarden. Bård Olav var med i front, mens Eskild lå på halen. Vi sørger for å ha en voksen i front og en i enden av feltet så vi fanger opp alle. Fra Øygarden og tilbake til bedehuset fikk de som ønsket det sette opp tempo.

Inne i gymsalen ble det sirkeltrening ,med følgende stasjoner: Hopp over bukk, ryggøvelse, kroppsløft på bom, løpe på stedet på tjukkas, armhevinger og sit-ups. Vi kjørte 30 sekund aktivitet, 15 sekund hvile og 30 sekund aktivitet før man flyttet seg til neste stasjon. Totalt to runder og 4 repetisjoner på hver stasjon.

Til slutt en uhøytidelig fotballkamp mellom gutta og jentene.

God trening og moro! Vi har plass til flere :-)Innkalling til årsmøte i Vågstranda IL

Postet av Vågstranda IL den 7. Jan 2017

Årets årsmøte avholdes tirsdag 31 januar klokken 20.00 på skolen (biblioteket).


Saker som ønskes tatt opp i årsmøte må sendes leder Eskild Svendson på e-post (eskildsvendson@gmail.com) senest 17. januar.

Endelig saksliste med eventuelle innkommende saker publiseres på www.vagstrandail.no og på www.facebook.com/vagstrandail senest den 24 januar.


Sakliste:
- Valg av møteleder og referent. 2 medlemmer til å undertegne protokollen
- Godkjennelse av innkalling
- Årsberetning
- Regnskap
- Valg
- Revidering av medlemsavgift og spilleravgift. Fastsette satser.
- Eventuelt

Velkommen til årsmøte!


VIL logo.jpg