Nå er anbudet for kunstgressbanen utlyst

Postet av Vågstranda IL den 13. Des 2019

Arbeidet med kunstgressbanen har nå nådd enda en milepæl da anbudet i dag (13.12.2019) ble utlyst. For oss som har jobbet lengde med dette prosjektet, så er dette svært gledelig. Nå venter vi i spenning på de tilbudene som kommer inn, og som vi sammen med kommunen skal vurdere.
Vi har lagt opp til en forholdsvis stram tidsplan, hvor blant annet fristen for å levere tilbud er 15.01.2020, kontraktsinngåelse iløpet av uke 7 og ferdigstillelse til 1. mai 2020.

Vi går en spennende tid i møte og håper på at tilbudene som kommer inn er i tråd med både de budsjettene som er satt og av den kvalitet vi ønsker.
Slik kan du støtte byggingen av kunstgressbanen!

Postet av Vågstranda IL den 5. Jul 2019

Som de aller fleste nå har fått med seg, så har Rauma kommune vedtatt ny kunstgressbane på Vågstranda og tatt dette inn i investeringsbudsjettet for 2019. Det betyr at vi i Vågstranda IL gir full gass for så rask realisering som mulig.

Rauma Kommune er byggherre og anskaffelse må ut på anbud, dette håper vi kommer i gang så raskt som mulig over sommeren. Totalrammen for prosjektet er på ca 1,9 millioner kroner, og er finansieres gjennom Rauma Kommune med 1/3, spillemidler(tippemidler) 1/3 og av Vågstranda IL selv med 1/3.

Da prosjektet nå er vedtatt og vi nå vet at det faktisk skal bygges bane, så er vi avhengige av å komme i gang med å dekke opp vår tredjedel. En del blir dekket gjennom dugnad, men en del på dekkes inn med ren kapital. Vi har allerede mottatt 150.000,- av Sparebanken Møre, 10.000,- av AAK Safety på Åndalsnes. 

Vi kommer til å gå direkte i dialog med bedrifter/næringsliv, men vi er avhengige og tror også på mye støtte fra enkeltpersoner. Kunstgressbanen blir et stort løft for idrettslaget og bygda generelt. Her får vi et moderne anlegg gir et supert aktivitetstilbud for alle, året rundt.

For privatpersoner selger vi 1 kvadratmeter for kroner 500,- Du kan selvsagt kjøpe så mange kvadratmeter du selv ønsker. Du kan betale på en følgende måter:

Innbetaling konto
Betal inn ønsket beløp til Vågstranda IL sitt kontonummer 3910.52.53552. Merk innbetalingen med "Kunstgressbane".

Vipps
Du kan betale via VIPPS. Velg kjøp og betal på VIPPS og søk opp Vågstranda IL eller tast inn VIPPS kode 102706 og betal inn ønsket beløp. Merk betalingen med "Kunstgressbane".

Spleis
Vi har opprettet en online innsamlingsaksjon via Spleis. Denne finner du her:
spleis.no/vågstranda

Faktura
Vi i idrettslaget kommer til å være aktive i bygda, kontakt noen i styret om å få faktura pådet beløpet du ønsker å støtte med.
Faktura får du ved å kontakte kasserer Johannes Schjølberg på tlf 901 47 480 eller på e-post johannes.schjolberg@salmar.no


Vi i idrettslaget er overlykkelig over at prosjektet endelig kan realiseres. Dette vil bli et løft for hele bygda, ikke bare for organisert trening, men økt uorganisert aktivitet hele året rundt. I tillegg vil anlegget gjøre hele bygda mer attraktiv for bosetting/tilflytting og ikke minst til for alle de som allerede bor her.
Kunstgressprosjektet endelig vedtatt i kommunestyret

Postet av Vågstranda IL den 20. Jun 2019

En gledens dag for oss i Vågstranda IL og alle med hjerte for Vågstranda. Kommunestyret i Rauma gikk inn for å bevilge penger til kunstgressbane på Vågstranda. Vi har hele tiden hatt tro på å realisere dette prosjektet, men har vært avhengig av at kommunen gikk inn i prosjektet.
Nå er dette i mål, og vi jobber på med full styrke. Prosjektet har en kostnadsramme på ca 1.900.000, hvorav 1/3 del dekkes av kommunen, 1/3 av tippemidler og 1/3 av idrettslaget selv. For Vågstranda IL sin del så vil vår andel dekkes gjennom dugnad, egenkapital, sponsorer, gaver, støtteordninger med mer. Vi har allerede mottatt 150.000 fra Sparebanken Møre.

I tillegg til at det gir idrettslaget flotte fasiliteter for aktivitet tilnærmet året rundt, så betyr det mye for barn og unge i forhold til et enda bedre oppvekstmiljø, mer uorganisert aktivitet og gjør Vågstranda enda mer attraktiv som bygd.

Vi gleder oss til å fortsette arbeidet og holder dere orientert om fremdrift etterhvert som vi har konkrete ting å forholde oss til.

Her er noen skisser som Arkitektene BBW i Molde (https://www.bbw.no/ ) har laget for oss. Slik håper vi området kan fremstå når det er ferdig :-)
Vågstranda J13 inntok tabelltopp

Postet av Vågstranda IL den 8. Sep 2018

Det var duket for toppkamp mellom Vågstranda og Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen (KUST) på idrettsplassen i Hjelvika lørdag 8. september. Før kampen ledet KUST serien med 1 poeng foran Vågstranda.
Flotte spilleforhold i Hjelvika, og Vågstranda jentene tok tak i kampen fra start av, og satt tre baller i nettet i løpet av den første omgangen. KUST reduserte like før pause, så stillingen var 3-1 til hjemmelaget halveis og det var velfortjent etter periodevis fint spill og flere gode sjanser.Men, KUST hadde på ingen måte gitt opp, og reduserte på nye rett fra start av i andre omgang, nå var det drama i Hjelvika. KUST fikk blod på tann og jaktet utligning, de ville svært gjerne får med seg minst ett poeng hjem igjen til nordmøre.
De fikk også uttelling og reduserte til 3-3. De siste minuttene var det mye frem og tilbake. 1 minutt før slutt kontret Vågstranda, og fikk til slutt kriget inn det avgjørende målet. Det ble seier 4-3 og tabelltopp for jentene.

En svært spennende innpurt venter, 3 kamper igjen og mulighet for seriemestere er absolutt tilstede!

Muligheter for kjøp av Vågstranda genser og bukse - restlager

Postet av Vågstranda IL den 11. Apr 2018

Hei!

Sport1 Tomra på Vestnes har skaffet inn noen gensere lik de man kunne kjøpe i fjor. Vi tilbyr samme pris som i fjor, 400,- for voksen og 350,- for barn. Det er førstemann til mølla som gjelder. Send bestilling til eskildsvendson@gmail.com

Betales med VIPPS til Vågstranda IL #102706 - Merk betalingen "Klubbgenser"

Her kommer en oversikt over hvilke str de har på lager av Nike Academy Midlyer genser.

 

Barn

XS 6-8 år / 1 stk

S 8-10 år / 2 stk

L 12-13 år / 1 stk

 

Voksen

S /1   M/1   L/1  XL/1