Årsmøte godkjent - Nytt styre på plass

Postet av Vågstranda IL den 30. Mar 2021

På ekstraordinært årsmøte den 15. mars fikk vi på plass godkjent årsregnskap og valg. Det betyr at årsmøtet ble godkjent og nytt styre er på plass. Ikke så mange endringer i styret, men vi takker av Johannes Schjølberg for sin innsats som kasserer, han blir erstattet av Frederik Gosch. Frederik er ny i styret og tar over rollen til Johannes som kasserer.


Link til dokumenter nederst på denne siden.

Årsregnskap 2020.pdf

Årsmøte 1 mars 2021.pdf

Årsmelding 2020.pdf

Ekstraordinært årsmøte 15 mars 2021.pdf
Endelig sakliste til årsmøte i Vågstranda IL

Postet av Vågstranda IL den 22. Feb 2021

Saksliste til årsmøte i Vågstranda IL


Årets årsmøte avholdes mandag 1 mars klokken 19.00 på Myr. Det er mulig årsmøtet blir avholdt digitalt. Vi har pr. i dag max 10 plasser totalt tilgjengelig pga smittevernreglene,


Sakliste: 

- Valg av møteleder og referent. 2 medlemmer til å undertegne protokollen 

- Godkjennelse av innkalling 

- Årsberetning  

- Regnskap 

- Valg 

- Innkomne saker

- Eventuelt


Velkommen til årsmøte!

Mvh

Styret i Vågstranda IL
Innkalling til årsmøte i Vågstranda IL 2021

Postet av Vågstranda IL den 22. Jan 2021

Til medlemmene i Vågstranda IL

Vågstranda 22.01.2021

Innkalling til årsmøte i Vågstranda IL 2021


Styret innkaller herved til årsmøte i Vågstranda IL.

Årsmøtet avholdes mandag 1. mars klokken 19.00 på Myr eller digitalt om situasjonen tilsier at det er nødvendig. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest mandag 15. februar kl. 19.00 til post@vagstrandail.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på våre hjemmesider www.vagstrandail.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Vågstranda IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Vågstranda IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Vågstranda ILs lov vedlagt nederst på denne siden. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Idrettslaget kontaktes på post@vagstrandail.no eller kontakt leder i Vågstranda IL, Eskild Svendson, på tlf 97951650


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Vågstranda IL


Basar på Myr søndag 30 september

Postet av Vågstranda IL den 25. Sep 2018

Vågstranda IL inviterer til basar på Myr søndag 30 september. Fjorårets basar var en stor suksess, og den første idrettslaget har arrangert på mange år. Med flunkende nye lokaler var det en glede å invitere folk inn i vår nye storstue.
Godt besøk, mye mat, kaker og massevis av premier la grunnlaget for en veldig kjekk dag på Myr, og selvfølgelig gode inntekter til idrettslaget.

Klikk deg inn på arrangementet på facebook her:

https://www.facebook.com/events/1959308770792635/

Innkalling til ekstraordinært årsmøte torsdag 1 Mars klokken 20.00 på Myr

Postet av Vågstranda IL den 15. Feb 2018

Under kveldens årsmøte i Vågstranda Idrettslag ble det ikke valgt ny leder. Valgkomiteen har ikke fått på plass en leder til årsmøtet og dermed innkalles det til ekstraordinært årsmøte 1 mars, hvor valg er eneste sak.

Valgkomiteen er informert om dette.

Vågstranda Idrettslag har et godt sammensatt styre som jobber godt og har det kjekt sammen.

Dersom du har lyst å være med å skape aktivitet og idrettsglede i bygda så ta kontakt med valgkomiteen. Den består av Dag Michelsen, Bernt Haukeberg og Anniken Pedersen.


Mvh

Styret i Vågstranda IL