Vågen Rundt 2021 avlyst

Postet av Vågstranda IL den 16. Apr 2021

Vågstranda IL har besluttet å avlyse Vågen Rundt 2021. Vi har fulgt med situasjonen rundt korona og retningslinjer fra regjeringen, og har valgt å avlyse årets arrangement.


Vi håper nå at vi kan arrangere som normalt i 2022.
Årsmøte godkjent - Nytt styre på plass

Postet av Vågstranda IL den 30. Mar 2021

På ekstraordinært årsmøte den 15. mars fikk vi på plass godkjent årsregnskap og valg. Det betyr at årsmøtet ble godkjent og nytt styre er på plass. Ikke så mange endringer i styret, men vi takker av Johannes Schjølberg for sin innsats som kasserer, han blir erstattet av Frederik Gosch. Frederik er ny i styret og tar over rollen til Johannes som kasserer.


Link til dokumenter nederst på denne siden.

Årsregnskap 2020.pdf

Årsmøte 1 mars 2021.pdf

Årsmelding 2020.pdf

Ekstraordinært årsmøte 15 mars 2021.pdfInnkalling til ekstraordinært årsmøte

Postet av Vågstranda IL den 1. Mar 2021

Vågstranda Idrettslag kaller inn til ekstraordinært årsmøte på Myr mandag 15. mars kl. 19.00


Saker:
- Godkjenning av regnskap.
- Valg.


Vel møtt!


Mvh
Styret i Vågstranda ILEndelig sakliste til årsmøte i Vågstranda IL

Postet av Vågstranda IL den 22. Feb 2021

Saksliste til årsmøte i Vågstranda IL


Årets årsmøte avholdes mandag 1 mars klokken 19.00 på Myr. Det er mulig årsmøtet blir avholdt digitalt. Vi har pr. i dag max 10 plasser totalt tilgjengelig pga smittevernreglene,


Sakliste: 

- Valg av møteleder og referent. 2 medlemmer til å undertegne protokollen 

- Godkjennelse av innkalling 

- Årsberetning  

- Regnskap 

- Valg 

- Innkomne saker

- Eventuelt


Velkommen til årsmøte!

Mvh

Styret i Vågstranda ILVågstranda IL med seniorlag i fotballsesongen 2021 - Første gang siden 1982

Postet av Vågstranda IL den 17. Feb 2021

Det er god aktivitet i Vågstranda Il om dagen, med ski, allidrett, barnetrim, barnefotball og racketsport. Idrettslaget har i en lengre periode også sett på muligheten for å melde på et seniorlag i fotball sesongen 2021. Etter en kartlegningsperiode har nå klubben valg å melde på et senior herrelag i klassen Menn Senior 7'er.


"Det er en stor glede å kunne melde på et seniorlag i regi av Vågstranda IL, det er veldig mange år siden sist, vi tok en sjekk med kretsen som sist ser at vi har hatt lag i 1982 " forteller leder i Vågstranda IL, Eskild Svendson.
Det er i klassen Menn 7'er idrettslaget er påmeldt, da har de muligheten å spille på den nye kunstgressbanen som kommer i bygda, samt på en strøken gressbane med muligens Norges fineste beliggenhet i Hjelvika.

"Dette har det vært snakket om av flere i mange år egentlig, med tanke på ny bane som kommer, så var det på tide å gjøre prat til virkelighet. Det har vært stor interesse, og foreløpig er vi vel 16 spillere som har meldt seg klar til dyst" forteller Svendson
"Vi bør være såpass mange, selv om det er 7'er fotball. Det er lavterskel, og dersom noen skal bort på jakt, kjærestetur, på jobb eller andre ting, så er det helt OK og vi har allikevel nok spillere tilgjengelig" sier Svendson.

"Vi er i dialog med flere aktuelle spillere som vi håper kommer på plass snart. Nå håper vi situasjonen rundt Covid-19 raskt bedrer seg slik at vi får begynne å trene. Det er jo en viktig del av dette, være i aktivitet, trene og holde seg i form samtidig som man får være sosial. Det er mange som savner dette og har behov for dette nå, både trening og sosial omgang. Med dette laget ønsker vi å bidra til nettopp dette" sier Svendson.

Idrettslaget er nå i full gang med å registrere spillere, få på plass drakter, sponsorer og lignende. Forhåpentligvis med en normalisert fotballsesong like rundt hjørnet.

Til orientering så er følgende lag påmeldt i klassen Menn 7'er sesongen 2021: Vågstranda IL, Langfjorden FK, Skåla 1, Bryn/Bud.
Lysløyperenn og åpen kafé

Postet av Vågstranda IL den 10. Feb 2021

Det kalde fine været fortsetter og det betyr at vi har flotte skiløyper på Myr. Både lysløypen, 5 km og løypen opp til Daugstadsetra er fine nå og klar til bruk.


Vi kjører lysløyperenn hver onsdag så lengde det er skiforhold. Så ta turen til Myr i dag :-) Det er åpent inn og muligheter for kaffe, saft, noe å bite i +++

Husk å holde deg hjemme om du er syk. registrer deg om du skal inn i kaféen, vask/sprit hender og hold avstand.


Foto: Roger HonningdalSonderingsmøte - 7'er fotball menn sesongen 2021

Postet av Vågstranda IL den 2. Feb 2021

Møte mandag 08.02.2021 kl. 21.00 på TEAMS følg linken under:
Klikk her for å bli med i møtet

Det finnes mange som er glad i fotball, som ikke spiller fotball. Det kan være mange grunner til det, noen har kanskje blitt litt oppe i åra og har ikke tid til å låse seg til treninger 3-4 ganger i uken + kamp. Andre har rett og slett ikke et tilbud tilgjengelig, mens noen synes det virker litt skummelt og seriøst.

Vi i Vågstranda IL ønsker å gi et tilbud til alle dere!

Vi sonderer nå muligheten til ha et 7'er lag i sesongen 2021. Dette skal være et lavterskeltilbud hvor man setter opp en trening i uka og spiller noen kamper gjennom sesongen. Fokuset skal være å ha det gøy med fotball, kameratskap, sosialisering og selvfølgelig at det er helsefremmende.

Vi har gjort en grov kartlegging, som viser at dette i aller høyeste grad kan være aktuelt. Men, vi er avhengig at vi er tilstrekkelig antall, slik at det ikke gjør noe om noen er på jobb, på jakt, på fjelltur eller andre ting, vi må ha tilstrekkelig med folk.

Påmeldingsfristen er 12. februar, derfor arrangerer vi nå et nettmøte hvor vi håper så mange som mulig kan delta. På møtet vil vi orientere om tilbudet og hva det innebærer. Der blir det anledning til å stille spørsmål etc.
Kommende sesong har vi etter hvert en flunkende ny kunstgressbane på Vågstranda + en fantastisk flott gressbane i Hjelvika vi kan spille på også. Nye drakter og utstyr vil naturligvis skaffes også.

Bli med på møtet --> Klikk her for å bli med i møtet


Åpen skikafé på Myr siste helga i januar

Postet av Vågstranda IL den 29. Jan 2021

Lørdag 30.01 og søndag 31.01 fra ca. 11.30 til 14.00.
 

Nå er det flotte forhold på Myr og bra med aktivitet i skiløypene våre. Da tenkte vi at vi må åpne idrettshuset slik at folk kan komme inn å ta seg en pause, få seg en kaffe, noe å bite i og slå av en prat (på trygg avstand)
Vi viser NRK Sport på TV, så om du bare ønsker å ha litt selskap og være inne, så er det også mulig :-)
Salg av kaffe, saft, vafler, sjokolade ++

Bålpanne er på plass ute, ta med pølser og lignende for grilling.

Vi håper dette er et tilbud som faller i smak og at på bra oppmøte. Dette drives på dugnad og om du ønsker å bidra en annen helg, så settes det stor pris på!


Ta turen til Myr på akebrett, ski eller bare for å støtte opp med å kjøpe en kaffe eller vaffel.


NB: Hold deg hjemme om du er syk. Det er håndsprit og registreringsskjema som ALLE MÅ skrive seg inn på. Hold avstand, sitt bare sammen med de du omgås med til daglig.

 Møte - Fotball for de minste sesongen 2021

Postet av Vågstranda IL den 28. Jan 2021

Vågstranda IL inviterer foreldre til barn som er 6-7 åringer i 2021 til orienteringsmøte på Myr, mandag 01.02.2021 klokken 19.30.

Der vil Vågstranda IL orientere om barnefotball for de minste for sesongen 2021.

Vel møtt!Innkalling til årsmøte i Vågstranda IL 2021

Postet av Vågstranda IL den 22. Jan 2021

Til medlemmene i Vågstranda IL

Vågstranda 22.01.2021

Innkalling til årsmøte i Vågstranda IL 2021


Styret innkaller herved til årsmøte i Vågstranda IL.

Årsmøtet avholdes mandag 1. mars klokken 19.00 på Myr eller digitalt om situasjonen tilsier at det er nødvendig. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest mandag 15. februar kl. 19.00 til post@vagstrandail.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på våre hjemmesider www.vagstrandail.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Vågstranda IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Vågstranda IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Vågstranda ILs lov vedlagt nederst på denne siden. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Idrettslaget kontaktes på post@vagstrandail.no eller kontakt leder i Vågstranda IL, Eskild Svendson, på tlf 97951650


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Vågstranda IL

Flotte forhold på Myr

Postet av Vågstranda IL den 22. Jan 2021

Det har vært flotte forhold på Myr en periode nå, fine spor, kaldt og klart vær. Tråkkemaskinen fungerer bra, vi har fikset alle lysene og lysstyringen, samt fjernet noen trær som har vært litt i veien. Vi håper at noen dager med mildvær ikke reiser med for mye snø, før vi får en kaldere periode igjen. Så krysser vi fingrene for påfyll av mer snø, det trenger vi :-)

Minner om at lysene automatisk slår seg på klokken 16.00 og av klokken 23.00.

Takk til alle som bidrar på dugnad, fra kjøring av løyper, kiosksalg, fiksing av lys, rydding av skog etc. Og det viktigste, at folk bruker anlegget og kommer seg ut i aktivitet!