Alt om Vågen Rundt 2018

Postet av Vågstranda IL den 15. Mar 2018

Vågstranda har atter en gang gleden av å invitere til vårens vakreste eventyr, nemlig Vågen Rundt. I år er det litt ekstra stas for idrettslaget da det er 50. gang vi arrangerer Vågen Rundt. Arrangementet har vært høydepunktet for Idrettslaget i en årrekke og er en dag hvor hele bygda er involvert og bidrar til å skape idrettsglede for alle!

Her har vi forsøkt å samle det meste av praktisk informasjon!

Når?
Vågen Rundt arrangeres 1. Mai 2018. Arrangementet starter med defilering klokken 12.00.

Hvor?
Vågen Rundt har sekretariat, start og mål ved Vågstranda Oppvekstsenter. Se link under for kart:
https://goo.gl/maps/hPNVicd4Y3...

Parkering
Vi har gode parkeringsmuligheter. Følg anvisningene fra våre parkeringsvakter. Parkering koster kroner 50,- og inkluderer program. Alle program kommer med et unikt nummer, og vi trekker ut tre programnummer som får hver sine flotte premier. Man kan betale med VIPPS om ønskelig.

Kiosk
Vi har kiosk/kafeteria i underetasjen på skolen, i selve gymsalbygget. Følg skilting. Vi selger alt fra frukt og mat, til is, mineralvann og pølser. Vårt berømte kakebord er på plass også i 2018 :-)
Du kan betale med kort, kontanter eller VIPPS

Mini-vågen
Mini-vågen er en løpet for de som er under skolealder og passer for alle. Mange har fått ilddåp som løpere nettopp under mini-vågen. Dette er en rundløype på marka nedenfor skoleplassen, og alle som deltar får medalje når de kommer i mål!
Mini-Vågen koster kroner 50,- pr. barn. Man betaler på selve skoleplassen ved merket plass i forkant av løpet. Man kan betale med kontanter eller VIPPS. Dersom du ønsker å betale i forkant, så kan du gjøre det her


Skolestafetten
Skolestafetten er en stafett for 1-4 klassinger. 4 personer på hvert lag, hvor 1 klassinger løper 1. etappe, 2.klassinger løper 2.etappe osv. Dette er en populær stafettform med mange deltakere og mye moro og action.
Påmelding til skolestafetten gjøres her.

Stafetter
Vågen Rundt er ett av få arrangementer hvor man kan delta i stafett. Det løpe sammen som lag i en stafett er morsom og actionfylt. I tillegg ekstra spennende for publikum. Det har vært mange spennende dueller opp igjennom årene på Vågen Rundt, og forhåpentligvis får vi se det også i 2018.
Stafettene finnes i klassene gutter og jenter 12 år, gutter og jenter 15 år, damelag og herrelag. Påmelding gjøres her.

Terrengløp
Vågen Rundt avsluttes med et individuelt terrengløp rundt idylliske Vågen. Dette har blitt et populært terrengløp med stadig økende deltakelse. Løypen er på 5,8 KM.
Påmelding gjøres her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.