Slik kan du støtte byggingen av kunstgressbanen!

Postet av Vågstranda IL den 5. Jul 2019

Som de aller fleste nå har fått med seg, så har Rauma kommune vedtatt ny kunstgressbane på Vågstranda og tatt dette inn i investeringsbudsjettet for 2019. Det betyr at vi i Vågstranda IL gir full gass for så rask realisering som mulig.

Rauma Kommune er byggherre og anskaffelse må ut på anbud, dette håper vi kommer i gang så raskt som mulig over sommeren. Totalrammen for prosjektet er på ca 1,9 millioner kroner, og er finansieres gjennom Rauma Kommune med 1/3, spillemidler(tippemidler) 1/3 og av Vågstranda IL selv med 1/3.

Da prosjektet nå er vedtatt og vi nå vet at det faktisk skal bygges bane, så er vi avhengige av å komme i gang med å dekke opp vår tredjedel. En del blir dekket gjennom dugnad, men en del på dekkes inn med ren kapital. Vi har allerede mottatt 150.000,- av Sparebanken Møre, 10.000,- av AAK Safety på Åndalsnes. 

Vi kommer til å gå direkte i dialog med bedrifter/næringsliv, men vi er avhengige og tror også på mye støtte fra enkeltpersoner. Kunstgressbanen blir et stort løft for idrettslaget og bygda generelt. Her får vi et moderne anlegg gir et supert aktivitetstilbud for alle, året rundt.

For privatpersoner selger vi 1 kvadratmeter for kroner 500,- Du kan selvsagt kjøpe så mange kvadratmeter du selv ønsker. Du kan betale på en følgende måter:

Innbetaling konto
Betal inn ønsket beløp til Vågstranda IL sitt kontonummer 3910.52.53552. Merk innbetalingen med "Kunstgressbane".

Vipps
Du kan betale via VIPPS. Velg kjøp og betal på VIPPS og søk opp Vågstranda IL eller tast inn VIPPS kode 102706 og betal inn ønsket beløp. Merk betalingen med "Kunstgressbane".

Spleis
Vi har opprettet en online innsamlingsaksjon via Spleis. Denne finner du her:
spleis.no/vågstranda

Faktura
Vi i idrettslaget kommer til å være aktive i bygda, kontakt noen i styret om å få faktura pådet beløpet du ønsker å støtte med.
Faktura får du ved å kontakte kasserer Johannes Schjølberg på tlf 901 47 480 eller på e-post johannes.schjolberg@salmar.no


Vi i idrettslaget er overlykkelig over at prosjektet endelig kan realiseres. Dette vil bli et løft for hele bygda, ikke bare for organisert trening, men økt uorganisert aktivitet hele året rundt. I tillegg vil anlegget gjøre hele bygda mer attraktiv for bosetting/tilflytting og ikke minst til for alle de som allerede bor her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.