Vågstranda IL forsterker spillerstallen med tre nye spillere

Postet av Vågstranda IL den 11. Sep 2023

Etter at Fredrik Stiansson Pedersen forlot Vågstranda IL så har klubben jobbet aktivt med rekruttering av nye spillere. Vi er glade for å presentere hele tre nye spillere, dette gir økt konkurranse om plassene og ikke minst så er de med på å få snittalderen litt ned i stallen vår, sier sportslig leder Eskild Svendson.

Viacheslav Starko-Budanov er en 28 år gammel Ukrainer. "Slava" er fysisk sterk, har god kapasitet og en bra skuddfot. Kan bekle flere posisjoner på banen.

Viacheslav Starkov-Budanov poserer med Vågstranda trøyen.


Sportslig leder Eskild Svendson gleder seg over nyervervelsen.

– Vi er veldig fornøyde med å ha landet "Slava". Han har veldig mye av det vi ser etter i en fotballspiller og drar naturlig nok veksler på fysikken samtidig som han er en veldig ballsikker og fotballklok spiller sier Svendson.


Even Christoffer Roald Åkre er en lokal ung gutt fra Vestnes. Spilte sine ungdomsår hos naboklubben Vestnes/Varfjell. Etter noen år utenfor fotballen er han nå igjen motivert og klar for å innta fotballbanen. 

- Even er en spennende type, ung, rask og atletisk. Blir bedre og bedre for hver trening. Også han er anvendelig og kan bekle flere roller på banen. Spennende type ifølge Svendson.


En fornøyd Even Christoffer Roald Åkre med den flotte Vågstranda IL trøyen.


Sistemann inn portene på Vågen Arena for denne gang er Kevin Svensli. Kevin har tidligere spilt for Hjelset/Kleive og Vestnes Varfjell. Sist har han spilt for Moi IL.

- Kevin er også en spennende spiller, det var nok med en trening før vi gjorde klar papirene og fikk han over til oss. Er vel først og fremst en midtbanespiller/kant, bra overblikk og fin fot ifølge Svendson.


Kevin Svensli poserer med Vågstranda trøyen etter å ha blitt klar for klubben.


Med tre nye spillere inn er klubben godt rustet for de siste kampene i inneværende sesong. Vågstranda IL har gjort sine saker vesentlig bedre i 2023 enn de foregående sesongene. Det er tett og jevnt i avdelingen Menn 7'er, og med gode resultater utover høsten er man med i toppen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.